lagom nöjd.

känner mig en smula tvingad att skriva ner en liten text som fröken N promt vill, visst visst, det är lugnt
kanske en liten notis? eller varför inte ett knugen reportage? kanske om skolans längsta kille eller klokis och hans förlag, det var ifrån mig ni hörde det först 

jag är iallafall sådär lagom nöjd med min dag, skoldagen lystes upp lite extra med mitt och erikas påhitt, ost&skink baugetten på lunchen och så Pera som var snäll och lät oss se film på spanskan.
sen blev den en fin höst powerwalk och en fin film, nu vill jag sova för att vakna upp och veta att imorgon natt ska jag dansa bort alla mina bekymmer på ottens dansgolv och innan dess ska jag prata minnen med min Garol och skratta tills jag gråter, känns som en bra dag och bara ett plus är att en klippning är inbokad klockan halv fem och innan dess ska jag vara insjuknad i svininfluensan på skolfotot

love

men vad ska jag göra då?

två ord. en mening. elva bokstäver. trevlig helg

fredag, min bästa barndomsvän fyllde 18 år och det firades som aldrig förr. lokalfest, tårta och dans. sen otten, dans och dricka.
lördag, firade en ½ månad försenad 18årig ute på vischan med mat och pannacotta, paket och mys och skratt.
millan var go' och släppte på sina känslor, men vad ska jag göra då??!

nu ska jag sticka, skicka ett jobbigt sms och kolla på film hela kvällen. möjligtvis planera veckan och lära mig 15 spanska glosor.


"jaaa, det är ju sant ..."

Rondellkörning på körlektionen, mys med Sunes sommar på rasten. Allt för god korvstroganoff och en textB lektion som innehöll allt för mycket av det goda, som vanligt. Secondhand shopping med två nötter och en liten kebab meny på det. Svullen hals och en smula feber och här ligger jag med laptopen i knät, trots sjukdom så är jag väldigt nöjd med min dag. 

nu ska jag halvsova till sex and the city filmen och förundras, beundra och drömma om att också gifta mig i samma underbara klänning som carrie "sitter ni och hånar vårat projektarbete?!?!"
emma lackar på texten

spanska glosor.

  1. Plugga

- Spanska glosor
- Religions läxa
- Läsa i Thererse Raquin

     2.   Fixa cykeln

- varför går den alltid sönder??

     3.   Duscha

     4.   Platta håret

     5.   Svenska Hollywood fruar


thinking of you.

ringa eller inte ringa? det är det som är den stora frågan

 


lag döden.


helg.

den här helgen ska jag plugga. plugga både skola och körteori. sen så ska jag sticka på min fina halsduk också, och kanske hinner jag med en och annan film när jag endå håller igång. + att en städning av rummet behövs också, ganska så snabbt!


men jag gillar såna här helger, då jag inte har något alls inplanerat utan jag kan göra vad jag vill. visst älskar jag helger som inkluderar fest och utgång men .. det är skönt att växla om med lugna och mysiga helger. precis en sådan som är nu. lugn och mysig ♥

överlevnad i vildmarken.

överlevnad. ren jvla överlevnad är vad vi har fått arbeta med idag. bygga vindskydd, göra eld, leta föda, vaska guld och rena vatten. allting som man behöver för att överleva ute i vildmarken ett tag, dock så failade vi med reningen av vattnet .. men det som mats inte vet om, det lider han inte av!
annars så var det mycket fika och matsäcksätning under dagen.
- asså har ni mycket mat kvar? när ska ni äta igen?
var den ständiga frågan under dagen, säger som Larsson, chilla två!
När jag kom hem däckade jag och sov i två timmar, allt för att varit ute i skogen under dagen ..
Jag fick iallafall ett par goa skrattanfall därute i buschen, ena med Stoffes ergonomiska gräver-en-grop ställning och Sara's "kan vi inte lägga stenar runt eldstaden, det har jag sett på tv att dom gör ..."

vi roade oss ute i vildmarken och det är det som är huvudsaken (y)

dock var nog det bästa när vi knäppte en bira ute i buschen, dock Stoffes bira ..

repeat.


skogen.

Imorgon ska det levas överlevnadsliv ute i kolmårdsskogarna! Förut var jag och handlade matsäck tills imorgon, det blir mycket gott! Men vi har ju faktiskt planerat inför detta i över ett år nu - iallafall maten vi ska ha med oss..
Ryggan är packad, kameran ligger på laddning, pinnbrödsdegen är i kylen tillsammans med all mat och imorgon ska jag gå upp extra tidigt för att steka ägg och köttbullar till mina mackor och göra varm choklad att ha i en termos.
När allt det är nedpackat, då, då är jag redo för vildmarken! Iallafall för en dag .. 

språksociologi.

Halva veckan avklarad om 35 minuter. Gött mos som man skulle sagt i Puerto för fem månader sedan. Åker tillbaka till mitt gamla hood om 36 dagar, kan inte annat än bli bäst! Känner mig lite vågad och lite för ung för att åka iväg när pappa släpper kommentaren, "Jag skulle aldrig vågat åka iväg till ett land, till ett ställe som jag bara varit en gång och inte kunde språket eller hade några kontakter när jag var 18 år ... iallafall aldrig ensam utan vuxna!" precis efter att vi hade köpt flygbiljetter.
tack för den oron då, lungt

Annars så har dagen innehålligt ett lammkött som blev en slampa, slatten är nya nickname't, intervju och notisskrivning som kanske kommer i nt på fredag, mys med film och godis+martina och språksociologi skrivning med två koppar kaffe så här på kvällskvisten
nu är jag inte alls pigg, nej

Imorgon ska jag övningsköra och öva på rondellkörning och innan dess ska jag skämta med diverse interna skämt i skolan och få tag i nicky som kan ge mig lite info om upphovsrätten

skogen på fredag och jag har nog aldrig varit mer pepp, tillsammans med mina tre favvosar så kommer allt att gå bra. Så länge vi har varann ♥


absolut bäst.

sara . erika . johanna

tillsammans är vi oslagbara ♥
jag vill att trean aldrig ska ta slut

"oh yes, äntligen en vagel i ögat"

- Fan, jag tror att jag dansar med ett sär!!egen fotobok!

Istället för att göra ett fotoalbum med bilder och texter i så kan man nu göra egna fotoböcker! Tänk er en egen bok men era egna bilder, minnen och texter i! Jag blev tipsad av denna smarta idé av att gå in på mango’s blogg där hon skrev om denna fotobok. Just nu så kan man få göra en egen fotobok,  helt gratis bara du skriver ett blogginlägg om boken!

Boken är även super smidig att göra, allt sker enkelt genom din egna dator. Du laddar ner ett program till din dator, redigerar dina bilder och sätter de så som du vill ha de i boken. Sedan är det bara att skicka iväg filen med fotoboken i och vips, två veckor senare så kommer din egna fotobok dimpa ner i din brevlåda!  Hur roligt som helst, det ska jag verkligen prova på!

http://www.fujidirekt.se/fotobok/
http://www.fujidirekt.se/blogga/


2 nötcréme och en moviebox

Jag har överlevt dagens textB lektion med en intervju med världens sötaste etta, två nötcréme (dock var det endast en nötcréme och en Milkyway) och Rhythm is a dancer + Erika

Alltid lika gött med Natta & Emma + Nickynyfiken och så Stoffe på ett hörn
jag gillar våran lilla knugenredaktion


jag + Spanien = Happieness

47 dagar tills jag är tillbaka.
Värme, sol, Elin och världens bästa spanjorer
Det kan inte bli bättre ♥


L.Y.C.K.L.I.G

Jag har hittar flygbiljetter till Spanien på höstlovet för ynka 1200 kronor.
Jag dör, kan inte fatta att vi åker tillbaka.
Te qiuero


RSS 2.0