sista mars tvåtusentio.

Jag älskar att vi associerar oss med safari djur och karaktärer ur Hundtricket. Jag tror att vi skulle passa som perfekta silkesapor som klättrar upp och hetsar noshörningar vid vattenbrynet. 
- "Noshörningen är märkbart irriterad över panterns närvaro, ser ni?!" Med Mat-Tina dialekt. Gött mos.
Jag tycker så himla mycket om er tjejer, ni är ju helt enkelt bäst. I sommar ska vi meta på Erikas brygga och äta kycklingsallad på Saras altan. LÄNGTAR

Shoppade man upp för mycket av sitt studiebidrag redan samma dag som det kom. Var ju inte så jävla bra jobbat kanske men ett beiget nagellack behöver väl alla?! Vad vill ni att jag ska göra då?

Lyssnar lite halvt på den här godingen och känner lite hugo känsla. Taggar lördag då det ska drickas vin som Klara är olaglig och köper åt mig och påskmat ska inte ätas för det är så jävla äckligt. Sen är dimman min och hugo ska tas med storm. Kanske Otten? Vad vet jag, jag tar kvällen där den bär mig. Helt rätt.  


Nu är boken klar. En bild på Björne som fattas men som kan klaras utan, den är fin. Boken alltså. Världens bästa bok är det. Boken om vår uppväxt.

Imorgon ska jag lämna blod. Jag är mest nyfiken på vilken blodgrupp jag är, hoppas och inte hoppas på en ovanlig. Jag hoppas för att det är coolt om jag är en av få som har en speciell blodgrupp och då är det bra ifall det finns blod som kan rädda en människas liv. Men jag hoppas inte att jag har en ovanlig blodgrupp för om jag blir sjuk kanske det inte finns tillräckligt myket blod så jag kan överleva. Svårt val. Men jag är ändå glad över att jag ska bli blodgivare. Det är jag stolt över! skön cover här med!


min nya dröm.


osammanhängande.

Söndag och jag har en mindre timme kvar att leva det här dygnet. Jag har iallafall sysselsatt mig med att baka bullar idag. Riktigt goda bullar.
- Jag är nog den enda som kan göra såna här bullar, sa jag när jag provsmakade den första och pappa skrattade och sa,
- Det tror jag inte, det finns nog många fler som kan göra lika goda bullar!
Takk..

Ni ska få smaka imorgon, jag lovar! Över till något annat, 76 böcker beställda och det finns fler spekulanter. Helt okej om jag får säga det själv! Det kommer bli bra, riktigt bra :)

På torsdag ska jag lämna blod och testas ifall jag kan vara en bra blodgivare, hoppas det! Det ska bli spännande, även fast jag måste gå in genom Blå porten...

Jag måste också berätta att jag såg filmen igår, Dear John alltså, helt och hållet en fin film med ett träligt slut men vad ska jag göra åt det? Inget.

Kanske borde jag göra min komplettering i psykologin ?!

Den här covern är grym!

dear john.måste måste måste se den här filmen.

made a frog.

Vernissage. Världens finaste vernissge. Jag är stolt, så jävla stolt! VI HAR GJORT EN BOK!
48 böcker beställda och ännu fler på ingång. TACK

ett år sedan.Idag är det ett år sedan en av de bästa månaderna i mitt liv började. Jag saknar Puerto Real, spanjorerna och sammanhållningn i gruppen. Jag saknar ballningen på knäppisarna, hetsningen och festerna. Jag saknar de soliga gatorna i Puerto, stranden i Cadiz och att sitta i Carlos bil efter en bar runda. Jag saknar shopitozarna och cervezan men något jag inte saknar är vårt vino blanco. Fast jag saknar att vakna upp i ett varm tält efter en lååång utekväll, sleten och dräggig. Jag saknar att skratta tills vi gråter och jag saknar att mina två alltid skulle stanna och röka så fort de fick chansen. Jag saknar solen och jag saknar paellan och tortillan. 
Jag saknar den sunkiga lokalen och jag saknar tiden då vi inte brydde oss om nått. Jag saknar att säga: Kör på bara! Jag saknar världens finaste Fernando och Samuel och jag saknar den mysigaste Zacky!
Jag saknar det. Jag saknar allt. 

Någon gång i mitt liv ska jag åka tillbaka. Någongång.
 

om jag hade lite kraft kvar att ge dig.

Det här, det här är bra. Riktigt bra.

http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/

Jag kan väl bjussa på ett par go'a bitar ifall ni så gärna vill!
Switchfoot – Your Love Is A Song
Cheryl Cole – Fight For This Love
Kent – Vals för satan (din vän pessimisten)
Anna Bergendahl – This Is My Life
Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit
Kent – Idioter

Nu ska jag skriva en text om hur Niclas ska hantera sin tonårsdotter. Kul!

this week.

Imorgon ska jag hjälpa Millan med matten. Jag själv ska skriva ut utdrag ifrån vår bok. På tisdag ska vi fixa inför Vernissaget och hämta godis, köpa läsk och muggar och annat välbehövligt. På onsdag ska jag kör step för första gången i år. På torsdag måste ni befinna er på Hagagymnasiet kl. 18:00 där vår bok kommer att finnas till försäljning och annat mysigt. På fredag ska jag ta det lungt och se på Solsidan.

Jag tror att det kommer bli en bra vecka! Nu ska jag dricka te och se på Johan Falk.


boken med stort b.http://nt.se/ungnt/Default.aspx?articleid=5903819

glöm inte:

vernissage på hagagymnasiet 25 mars (på torsdag!)
sista beställningsdag 1 april
kostnad: 100 kr

jag ber en bön när ingen ser mig.

Det känns bra nu. Iallfall inte lika farligt som det gjorde för tre timmar sedan. Du har det bra där du är även fast det är svårt. Jag ska plugga på naturen. Jag tror att jag kommer fixa den, eller kanske iallaflall. Jag är peppad inför imorgon. Jag vill jobba hårt med projektet, jättehårt! Jag ska på dansträning inför gymnasieslaget och jag är glad, för jag älskar att dansa även fast jag inte har dansat i klass på snart ett år. Efter dansen ska jag träffa en av mina bästa vänner och fika och prata om livet och dess problem.
Jag känner att livet samarbetar med mig igen även fast jag fortfarande inte vet vad jag ska bli eller vad som händer i höst och vad jag ska göra med mitt liv innan jag ska bli polis. Men det är ett problem som jag ska försöka lösa på fredag, eller nästa vecka eller om ett år. Nu mår jag bra, just nu. Det ska jag försöka ta vara på.  

student2010.dvdg ♥


nöjd tjej.

Jag håller på och pluggar bort mina rester. Just nu sitter jag med språksociologi rapporten och sen ska jag ta tag i loggboken. Jag är nöjd, för när jag blir klar med det här ikväll då behöver jag bara fokusera på det som sker i skolan nu, inte  det som jag har kvar utan det som vi har nu. FINT!
Det är sol också, jag ska ta en power walk sen och jag är glad över att min lugg har blivit lång så jag kan ha en någolunda mittbena. 
Då tackar jag för mig för tillfället och längtar till Familjen annorlunda och SHF ikväll. Gött!  

jag måste drömma min egen dröm.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Jag är ganska så tom.
Jag fick läsa en recension skriven av en som verkligen vet i gårdagens tidning. Det var fint.
"Vi ska alla en gång dö" lyder refrängen, mantrat, credot, som vi aldrig vill sluta sjunga och det är märkligt upplyftande. "Vi ska alla en gång dö". Det är svårt att föreställa sig att det även gäller Kent.

Vi hade flyt. 15 minuters köande och tredje raden var vår. När man väl sitter där i väntan på förband spelar det ingen större roll, ingenting spelar någon större roll. Nervositeten blandas med förväntan och pulsen ökar i takt med tiden, tiden som är kvar.
Förband och tjejerna framför som först var fiender blev helt plötsligt kompisar efter hårsnoddar och knutar.

Jag hade faktiskt glömt bort vad lycka var i onsdags, men jag blev snabbt påmind såfort de kom på scen. Känsla. Lycka. Glädje. Sorg. Förtvivlan. Lycka. Lycka. LYCKA!
Saker man ser och Jocke har aldrig varit sötare när han skrattar och inte heller Sami när han ler. Problem med tekniken och Dom andra uteblev.
Kärleken väntar och tårarna rann ned för kinderna när allt det där kändes för mycket och Erika höll min hand krampaktigt och klappade min rygg när han står framför mig och sjunger de jobbigaste orden för stunden.

Världens finaste blogg fanns i vimmlet med sitt sockervadds hår och hennes ögon lyste när jag bekände mig för henne och kramen hon gav mig var varm och på riktigt. Det kändes bra även fast jag mest yrade om sthlm och allt annat som var mindre viktigt.

Sen var det över och jag var mest rädd för att bensinen inte skulle räcka enda hem, men efter pinsamma tank locks förfrågningar löste det sig med både bensin och betalning. 
Nästa gång vill jag kanske ändå ha en sittplats och slippa alla dumma människor och all svett och allt tryck. Men vi får se, men det är inte över än. 
Jag måste tro att det kan hända, jag måste drömma min egen dröm
 

kärlek
 


hjärtslag.typ bara bilder på Jocke, men vad gör det då? För när ljuset släcks så ska du vara min ♥
foto: jag

takk.tre dagar. takk. känsla.


sunshine.Veckans upptäckter (hittils):

♣ All skit på golvet syns mycket mer när jag har brunt trägolv.
♣ Det går faktiskt att söka jobb på internet!
♣ Det går mycket bra att köra bil i åtta cm klack.
♣ Försök inte åka bil från Smedby-Svärtinge på 15 minuter, det går inte.
♣ Andreas Wijk är 93:a (?!) är det bara jag som trodde han var över 20?
♣ En fin-fin hemsida för b.i.l.l.i.g.t smink och då menar jag billigt!
Vinternoll2 är en mycket bättre tredje låt än Du är ånga. Snälla?
♣ Sol = glädje! Kanske en promenad ner till stan efter städningen?

forni.

Det är det här som mina armar ryser av.


men den här drömmen är vår.

nio dagar.
linköping.
cloetta center.
kent.
lycka.

RSS 2.0