som en elektrisk chock genom skelettet.36 dagar kvar.


be mine.

En av världens finaste låtar, en av mina absoluta favoriter. Sex år sedan jag hörde den här låten för första gången och jag älskar den fortfarande.


en promenad i kvällssolen.


bra skit.Två dagar kvar att jobba innan jag går på en sex dagar lång ledighet. Ny skiva. Onsdag snart och då ska vi köpa biljetter. Oskar Linnros spelar här i Norpan om 11 dagar. Jag ska köpa en ny mobiltelefon med kontantkort. Värmebölja i helgen. Kanske utgång. Det går bra nu kompis, det går bra nu.    

midsommarafton.Fem fina vänner. Grillad mat och världens godaste bearnaisesås (och jag som inte ens tycker om bea-sås...) Ett uppskuret finger och mycket blod. Studsmatte-hoppning ("Hårdare, hårdare!" Jadu, Johanna..) Blomplocknings promenad i över en timme och kransbindning och nakenbad i Lomma. Promenad hem i natten och efterrättsätning i Saras soffa med övningskörnings dvd:n på tv:n. Mycket möjligt den finaste midsommarafton jag någonsin varit med om.

landet.


foto: Jag och Sara är redo att plaska i vattnet.

Fem dagar av sol, värme, bad och skärgårdsliv - precis som jag vill ha det. De har även innehållit grillbuffér, fina vänner, båt åkande och funderingar kring livet. Redan nästa vecka är jag tillbaka därute, själv eller tillsammans med finingar och det är den bästa plats som jag vet i hela världen.
Jag vill aldrig att den ska försvinna, min lilla egna ö!

memo to my self.


summerbreeze.


weheartit.com

DAGENS PLANER

Platta håret
Träffa mina tre frön ♥
Äta kebab (och glass?! ... oh god!)


lillsjön.Kunde ju varit lite bättre väder. Kunde ju varit lite mindre moln. Kunde ju varit lite varmare. Men vad gör det då? Vi var nöjda med grod/fiskyngel, fanta, naturgodis och bullar. Trots att vi bara stannade i drygt två timmar och att vi hetsade runt hela Jursla och hetsringde Tan-tan så var vi nöjda när vi åkte hem. Lite mer sånt här skulle uppskattas oftare, varför tar jag inte tag i det mer?

böcker.Tack Sara, nu har jag lite att sysselsätta mig med de tio återstående dagarna av min ledighet. Jag har en känsla av att de här fyra kommer att plöjas ganska snabbt.. Listan inför sommarens läsning kommer att utökas och bli låååång - nu när vi endå är arbetslösa kan vi ju lika gärna sysselsätta oss med något som vi inte har haft tid med under gymnasietiden.  

Alvtegen - Skuld, saknad, skam, svek & skugga.
Ajvide Lindqvist - Lilla stjärna
Schulman - Att älska sakta
Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst
Kinsella - Hela shopaholic serien
Andersson - När kalla nätter plågar mig av minnen av hur det var 
Fahrman - Elsas mode
Lapidus - Aldrig fucka upp

jag älskar oss.Tillsammans är vi oslagbara. Tilsammans är vi allt. Vi kan allt och vi klarar oss själva utan några andra. Om jag fick chansen att umgås med tre personer i resten av mitt liv skulle ni vara självklara. Inga andra är lika sjuka som oss. Inga andra är lika dryga som oss. Inga andra är lika bra som oss. Oh vad mycket jag tycker om er ♥

linnros.Från och med Du
Genom eld
25

Vilken kille.
Jag har inte förstått förens nu att han är den Oskar. Oskar i Snook. Världens bästa Snook. Snygg är han också, synd att Maggio redan haffat honom.
Annars borde man ju.. Jag vet att jag är lite efter, men hans album släpptes ju i onsdags och då var jag ju fullt upptagen med studentvecka så .. don't put the blame on me.


dag 8.DEN BÄSTA DAGEN I HELA MITT LIV
Även fast regnet hängde i luften och jag drack äckligt mousserande vin så var jag lycklig, glad och stolt över mig själv. Även fast jag hade skoskav, ont i halsen och feberfrossa så klarade jag mig igenom hela dagen och hela natten. Även fast jag offrade de två senaste månaderna för att spendera tid framför datorn och plugget istället för att umgås med mina vänner så var jag glad och nöjd, för jag klarade det. Jag klarade det!

Avslutning och en full Elias som fanbärare var bland det roligaste jag sett! Studenterna ballade ur och världens vackraste Sara fick ta emot stipendium för bästa betyg. Betygsutdelning på skolan och ingen fattade någonting. En timme innan vi sprang ut åt vi kycklingklubbor och potatissallad i matsalen. Jag hade frossa och trodde att jag skulle svimma innan klockan slog halv två.
Helt plötsligt var det dags och jag bytte ut Adnan M's signatur mot min egen på skåpet; Lantza!
Peppningen i trapphallen och minuten innan utspring varvadens med skratt, tårar och skrik. Sen sprang vi och jag grät mest och var rädd för att ramla framför alla. Nojade mig över min frisyr när vi tog av oss mössorna under nationalsången för det var ju tydligen så himla viktigt...
Pappas första fråga: Sofia, hur mycket har du druckit egentligen? 
Knappt någonting du, eftersom att du gav mig VÄRLDENS ÄCKLIGASTE VIN kanske.

Sen åkte vi flak. Flak mina vänner. FLAK.
Något av det roligaste jag någonsin gjort i hela mitt liv. Även fast musiken hackade ibland och även fast Emma skämdes över musiken så mådde vi bra.
Vi mådde svinbra

Mottagning och världens godaste citronkyckling. Paket och utspillt kaffe över klänning, bord och farmors byxor. - Jag är inte full om du tror det!
Regn och hemfärd för några minuters vila innan vi körde igen. Natten var vår och det kändes konstigt att sjunga "För vi HAR TAGIT studenten" för en gångsskull. Deli, drinkar och Hugo. Max, hamburgare och hetskärlek. Hemfärd runt tvåtiden och jag var nöjd när jag la mig i sängen även fast plakatbilden som pappa så snällt har satt upp ovanför min spegel ger mig en ångestklump i magen istället för glädje.


Jag är nöjd över min studentvecka. Jag har haft superroligt och jag ångrar ingenting. Jag var värd en galen studentvecka efter mina prestationer i skolan och dit kommer jag inte på länge hoppas jag. Helst av allt vill jag bara att studentveckan ska börja igen.

/ student '10 ♥


dag 7.

Jobbat hela dagen och tjänat lite kosig som kan vara bra i knapra tider. Annars hets om morgondagen.
Morgondagen.
10 juni 2010
Dagen vi väntat på, ja, jag vet inte hur länge.
Allting känns bara så konstigt. Bra men konstigt.

dag 6.

Uppfyllde ett av våra mål idag med; Vara fulla i skolan (x)
Christers lektion var mysig men bäst var snapsvisorna i matsalen med chicken nuggets på tallrikarna, vi mådde bra! Hetsa hem och sov i tre timmar och sen var det utgång som gällde på både Deli och Hugo, såklart! Dansade på borden på deli och allting var som vanligt. Hugo och jag klarade mig bra fram till halv tre tiden då jag blev tjuri och ville åka hem, dock var jag en ganska nöjd tjej när jag vaknade halv ett dagen därpå och tänkte tillbaka på gårdagskvällen. JAJJEMÄN!


dag 5.

STUDENTBRÄNNBOLLEN


http://natalieriksson.bubbleroom.se

Efter 4½ timmars sömn mår man inte som man ska och jag hatade mig själv när jag satt på bussen in till stan. Men se på fan så hade jag sombreron i väskan med lite annat smått och gott och självklart var mobilhögtalarna med WE NO SPEAK AMERICANO med och var ledordet för vårt lag: WE SPEAK NO AMERICANO un poquito inspirerade av detta men vad gör det då?!
Tre förluster och en vinst, dock med walk over men vad gör det då, vi vann ju ellerhur??!

Grillning i Vasaparken med vissa delar av klassen och vår grill vägrade bli varm ordentligt men Sara härdade med sina tre starka kryddiga korvar, dock åt hon vara upp en halv av de tre men hon kämpade på tappert!
Vi andra bestämde låtar till flaket och planerade morgondagen då vi ska vara i skolan och tjilla. TACKA FAN FÖR DET!


(dock insåg vi när vi grillade att WE NO SPEAK AMERICANO är en låt på italienska så vi failade rejält på brännbollsutklädnaden, vad gör det då!)

dag 4.

Hetsade runt hela Eneby i hopp om att finna en Partaj butik tillsammans med Natta. Hittade en tillslut och prutade ner våra mexicna hattar till 100 kr st. BRA KAP tänkte vi och tjillade sönder på spårvagnshållplatsen i Eneby centrum och Nattas mössa hamnade bakom en bil och blev smutsigare än vad den redan var, vad gör det då? Hon bryr sig ju ändå inte om nått!
Hetsade hem och tillbaka till stan och köpte världens godaste kebab och wok som jag och Sara tjillade på balkongen med (ballen?!). Tre SATC-avsnitt hann vi med innan vi började tagga inför natten. Sara sotade som vanligt och jag ville mest ha läppglans hela kvällen. Vi fick äntligen träffa en väns pojkvän och jag diskuterade världens svält med en random grabb i KalleAnka linne. Vad gjorde han då, tjillade med syrran mest. Klart han gjorde, inte skulle väl jag...
Tydligen är jag väligt högljud när jag är onykter men jag är iallafall inte otrevlig som Sara så snällt sa.
- TACK SKA DU HA ROBBAN! Jarrå.  
Det var ljust när jag kom hem mitt i natten och jag satt med balkongdörren öppen och tittade på ett sista avsnitt av SATC. Såklart!

dag 3.BAL

Jennifer anlände till hemmet runt halv ett tiden och det första jag gjorde var att bjuda på en drink, man kan ju inte vara oförskämd när man har hela garderoben full med sprit. Sotningen vart bra efter två timmars arbete och sedan hetsade jag med håret och klänningen och allt annat som hör till (lösögonfransarna var ett rent helvete att få på!!) i allt för många minuter innan vi var tvungna att hetsa iväg till Svärtinge och förfesten. Självklart gick väskan sönder precis när jag lämnar lägenheten och då fanns det verkligen inte tid att springa på stan efter någon ny. Jag fick helt enkelt laga den med brösttejp. Vad gjorde det då? 
Foton blev tagna ute i Saras trädgård och sedan hets in till stan igen. Röda mattan och Erika blir tjuri när jag vänder mig om förfort -Men för fan Lantza, han höll ju på att ta kort precis när du vände dig om! Hoppas fan bilden blev bra annars jävlar!
Väntan på mat i två timmar och ja, maten var faktiskt riktigt god. Även vinet och cidern som vi fick tag i av allt för många servitriser var gott. Eller gott och gott, det var starkt och det hjälpte till att genomföra vårt hemliga uppdrag - Bli fulla på balen (x)
Lyckades även utföra vissa andra uppdrag som att - Prata på riktigt med Klimpen (x) och
- Bli vän med rektorn (x) ... (SLUTA ALDRIG KÄMPA!! eller hur var det?)
Hetsade iallafall ner till Hugo efter mycket om och men men åkte hem ganska snabbt i Erikas mammas bil och somnade gott till ett par SATC-avsnitt.


dag 2.

Jag älskar livet, studentveckan och alla underbara studenter.
Mösspåtagning, alla hundra kungsgårds studenter öste i aulan med rektorn som chillade mest. Vidare till stan och O'Learys med cider, stan och hem för fix innan kvällen började på Deli med världens godaste fläskfile och pomme och SÅS!
Strömsparken. Deli. Trädgårn. Hugo.
Bra start!

Idag: Studentfotboll och min rygg är paj. Vad gör det rå? Min klänning är klar och den är världens finaste och jag är peppad inför balen mañana. Sara var full och jag var glad men brydde vi oss, ae inte om någon! Något jävla as ramlade på min rygg och den här smärtan är inte att leka med i min ryggrad, men vi kör ändå!

Nu: Chips och äcklig cider, lite snack och sen ska vi till hugo, igen. Jag älskar livet. Det här livet.
dag 1.

Idag älskar jag livet ♥

RSS 2.0