glider.Ledig tre dagar till och jag får lite småpanik då jag inte vet vad jag ska göra för någonting. Jag går på stan, handlar på rean, handlar saker som inte är rea. Äter hallonsmoothie, spelar thesims2 (det går bra för familjen Klappe!), rensar garderoberna. Jag fortsätter med att försöka skriva in mitt liv i min nya kalender men det finns ingenting att skriva, jag vet ju inte vad som händer efter den 15 augusti. Både skrämmande och spännande. Funderar av och till om jag ska börja titta på Lost igen, lutar mot ett nej då jag måste se på det själv. Och så går jag ju en himla massa också, det får vi inte glömma. Imorgon ska jag iallafall ut med tjejerna på jobbet, det kommer iallafall bli stört kul! Annars får jag väl glida omkring i regnet, hoppas bara det inte blir översvämmning som i storstaden.


papa lantz - numera 50.


Min pappa är 50 år gammal. Jag tycker fortfarande att han inte ser äldre ut än när jag var liten, men ja, tiden förändrar oss även fast det inte alltid syns. Förra veckan fyllde min pappa 50 år och han firade sin födelsedag på precis det sätt han ville, nämligen på en av hans favoritplatser tillsammans med sin stora familj. Solen sken, vattnet var varmt och maten var grillat. Jag älskar dig ♥

12 dagar.Varje gång du möter min blick, hör jag ditt hjärta ge mig blod.
Helsingborg. Sofiero slott. 6 augusti 2010.

pappagrappa.


Tre favoriter tillsammans med några pizzor och lite läsk och en och annan efterrätt. Ösregn utanför fönstret, tända ljus och prat om framtidsplaner och minnen från förr.
Oj vad mycket jag tycker om er tre ♥  

because I love the way you lie.

"Vad är det för någon orange sak som är där borta?"
"Vart då menar du?"
"Amen där borta, jättelångt ut!"
... "Det kan jag tala om för dig vad det är .. det där är Ronjas luftmadrass!"

---

"Men det där vita, vad är det då?"
"DYNORNA! DYNORNA!!"
"okej, I BÅTEN NU! FLYTVÄSTAR, FÖRIHELVETE FLYTVÄSTARNA!!"

700m ute till havs när det gick gäss på sjön, även de två vita dynorna fångade vi in när vi väl var ute med snurran. Göttigött, mitt i maten, vad skulle vi göra då? love you ♥

min framtida man.alltså. låt mig bara.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!! så jävla snygg jag dör. dör. dör. dör.

visst att jag brukar säga: shit, så jävla snygg jag dör. men tjejer, nu är det på allvar.
Lyssna noga nu: Oskar Linnros är den snyggaste kille som jag någonsin sett, på helt jävla allvar.

Det finns inga ord för honom. Jag sätter punkt där. Då vet ni hur det ligger till.
Ett extra + är ju att han gör grym musik också!


så jävla snygg. så jävla snygg. så jävla snygg. så jävla snygg. så jävla snygg. så jävla snygg. så jävla snygg. så jävla snygg. så jävla snygg. så jävla snygg.


korvjakt.


foto: ronja & sara letar febrilt i vattnet efter den sista tunna korven. tråkigt nog fann de den efter mycket letande på havets botten.

den andra mannen - robert!


foto: snyggsara, "ha så skoj"-sara, kisar-sara

Drygt 28 timmar spenderade ute i Östra ryd hos en av världens bästa med en till av världens bästa. Vi handlade mat för en hel vecka och ännu mer gott. Badade i en svart sjö och vandrade i en underhållande trädgård. Grillade i två timmar och åt en av de godaste maträtter jag någonsin ätit på ca. 15 minuter. Pratade, skrattade och spann vidare på olika historier och drack vin. De senare nio timmarna innan hemfärd satt vi under ett parasoll och åt chips. Livet på en pinne ♥


foto: erika sköter grillen och sara tjillar. farfar johanssons egenproducerade vin. grllmiddag.RSS 2.0