måndags längtan.

Jag kan vara den enda människan i hela världen som längtar till måndagar, jag vet att det är konstigt. Men tanken på måndagar och alla dess härliga inslag får mig nästan att vilja att helgen tog slut snabbare så att måndagen var framme.
Imorgon ska jag börja min måndag med att mysa omkring i en härlig halsduk, té och disskusioner om Robinson finalen. Sedan kommer jag skratta, flumma och balla ur på textA tillsammans med Carro, Natta, Erika och Emma. Längtar. Eftermiddagen kommer att tillbringas med fika och planering med Carro och aerobics på friskis med Erica (eller ?!) och Emma.
Tillsist ska jag plugga spanska och religion tillsammans med té och Paradise Hotel.

En bra start på en måndag. Helt klart.

jiddaje med en jiddajhjälm.

Varför känns det som om det enda jag kan tänka på är att plugga? Varför kan jag aldrig komma igång ordentligt med att plugga utan bara tänka på att jag ska göra det? Varför är jag tvungen att sitta på en helg och lära mig preterium former i spanska och lära mig om judarnas vandring från Israel till Egypten. Förövrigt, jag har alltid trott att Egypten stavas Egyptien. Det är ju fel, det har jag insett nu efter ca. 10 år. Jag har också trott att Venedig hette Venedrig tills i somras, jag tycker fortfarande att det låter som om man inte kan säga R när man säger Venedig. Som om man var en 13 årig kille som skulle konfrimeras och ville vara Jiddaje med en jiddajhjälm på gudstjänsten, ungefär så.  
Ja, jag kom bort en aning från ämnet och det är ju därför jag sitter här när jag egentligen ska lära mig en massa saker tills på tisdag och onsdag och ännu mer veckan efter och tills den 18e ska jag också läst ut någon bok om en grabb som bor själv i sthlm under en sommar. Jahaja, det är så det är.
Nej, nu måste jag verkligen läsa om kristendomen och judendomen för att kunna höja upp mitt betyg i religion, jag vill ju inte ha ett jävla G.

all I needed was the love you gave.
It's like a story of love


yesterday.

Glad, jag blir så glad av er.
Chicken, pizza, godis, funderingar och skratt. Fredag kväll och det är då jag mår som bäst, tillsammans med de som jag tycker om. Bilåkning i natten och djupa samtal med Sara frammåt småtimmarna. Carro ringer från dimman och berättar fina nyheter och jag ler när jag tänker på vilka fina vänner jag har omkring mig. 

Spanska och religion är det som underhåller mig idag, ikväll ska jag unna mig en Robinson final och nya Wallander filmen.26 dagar kvar

  


28 dagar.

Imorgon är det två år sedan jag satt i bildsalen och lyssnade på Mannen i den vita hatten för första gången. Herregud, det känns som flera år sen. 18 dagar senare stod de på scen och jag stod tryckt mot det kalla staketet längst fram och upplevde en av de allra finaste kvällarna i mitt liv.  
Om 28 dagar kommer jag uppleva allting igen och det känns ... ja, väldigt bra. Ikväll ska jag boka bussbiljetter och sedan är jag verkligen redo. Lycka, ren jävla lycka.


what did she said.Råkade radera allt jag skrev. Samanfattning:
- supertrött efter skola, aerobic och plugg
- smoothie och Familjen Annorlunda
- Guldbagge galan och Joel i kort hår är = ♥    (jaa, Joel Kinnamann ...)
- nytt bildredigeringsprogram, photoscape, litet smakprov ovan


Puss&godnatt


stolt tjej.

Jag blir stolt när jag läser det här, det här, det här och det här. Mina tjejer, det är dom det!
Och mer blir det, eller? :)

början på framtiden.

Imorgon börjar vardagen igen, då allting återgår till det vanliga med skolan, träning och plugg. Gillar! Jag har saknat skolan, min klass och mina fina vänner. Det är ju trots allt inte detsamma utan det, utan er.
Samtidigt som jag känner mig peppad och taggad att komma tillbaka och ge gärnet så har jag ett litet ångest moln i magen. För imorgon är början på slutet, början på sista terminen av gymnasiet, de sista sex månaderna att känna sig säker, som jag har en trygghet och som jag har någonting att göra. 
Början på slutet, men även början på framtiden som Natalie sa igår. Det har hon rätt i, även fast det känns svårt nu så har hon rätt och det kommer jag att inse någongång. Kanske inte ikväll, inte heller imorgon eller om några veckor men någongång under året så kommer jag att känna att det och vara lugn vid tanken, inte panikslagen som nu. 
Jag hoppas verkligen att jag gör rätt beslut nu under våren och jag ska verkligen kämpa in i det sista, jag ska verkligen försöka. Det är nu det är dags, nu gäller det att lägga i femmans växel och köra så det ryker. För om fem månader ska jag stå och sjunga studentsången och vara så jävla stolt, det är mitt mål! 
Nu kör vi!  

 


tjejen med aura och ös.

Oj vad jag älskar våra nätter.
Igår var det helt galet, men fan så roligt jag hade! Inte minst att jag har en aura runt mig som får människor att bli sams, utan tillsammans hade jag, Erica, Carro & Emma så roligt att jag vet inte vad. Eller, jag hade iallafall så roligt att jag vet inte vad.
Hugo - you go - Otten och ös, bara ös. Miss Universum, var det min gamla vän som vann? Tillåt mig att gratulera iallafall. Hade nästan hela top3listan i min hand, dock utan plats numero dos som är och lever livet någon annanstans, men vad gör det då? Numero uno y tres fanns både på Otten & Hugo och ja, jag mådde jävligt bra. SKITBRA som Natalie hade sagt.    
Max och hemfärd till både Svärtinge och Klocket x2, var det efterfest i stan? KÖR BARA! Emma är duktig med det här att köra bil, det kan hon allt även fast jag sitter i baksätet och gormar över vilken hastighet det är som gäller, vad gör det då? Hon tycker om mig ändå.
Hemma vid fyra och somnade halv fem efter några sms och lite vanilj yougurt, det är så det ska vara, det vet du. 

Jag har hört att ni tjejer har jävligt roligt ihop, stämmer det?
Ja, dom brukar säga det 

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Jag vill.
Men jag försöker tänka att det här kanske är det bästa som någonsin kunnat ha hänt, jag vet inte.
Nej, jag vet verkligen inte längre.
Nu är du min ängel.

och för att det ska vara extra jävligt heter albumet För minnenas skull ...

jag skiter i.
... att det är onsdag och på måndag börjar skolan och dess förpliktelser.
... att jag inte har gjort ens hälften av alla de skoluppgiter under lovet och apu'n.
... att mitt hår är nästintill vitt.
... att mitt rum är stökigare än stökigast.
... att min julklapp aldrig kommer att hänga runt hennes hals.
... att jag knappt har några pengar kvar.
... att jag skriver mitt CV och söker jobb som jag egentligen inte har en chans att få.
... att jag inte kommer att kunna träna förens nästa vecka.
... att jag kommer vara tvungen att bära mössa de närmsta veckorna.
... att jag aldrig kommer att få tag i Erik Johansson.
... att Joel Kinnaman är drygt 12 år äldre än mig, jag vill ha honom ändå
... att Ola Rapace är 20 (!!!) år äldre än mig, jag vill v.e.r.k.l.i.g.e.n
... att Melissa Horn är så bra, den här spelas på repeat ikvällMen vad ska jag göra då?!?!


blondering.

Jahaja, kände att det var dags för en liten blodering till i mitt lilla utväxta hår. Yes, körde direkt på en ny variant från Depend som jag aldrig tidigare använt och därmed inte heller visste hur det skulle bli. Kan ju inte vara annorlunda än den andra, tänkte jag då men ack så fel jag hade. Samma tid som alla gånger innan och nu sitter jag här med nästintill vitt hår, nej inte så illa än men det blir väl om jag fortsätter att bleka och färga och fixa. Jaha, någongång måste ju bli den första att sabotera håret och jag tar det faktiskt med en nypa salt. Vad ska jag göra då?!
Så jag får helt enkelt köra på en uppsatt frisyr de närmsta 7-8 veckorna i mitt nya klippta hår. Tack Gud!
Depends Slingor och Blondering ger Dig de absolut ljusaste nyanserna på ett snabbt, säkert och skonsamt sätt. Specialingredienser ger det resultat Du förväntar Dig av en bra Sling- och Blonderingsprodukt.
Veteprotein skyddar och bevarar hårets naturliga egenskaper under behandlingen.
Jojobaolja är fuktighetsbevarande och har mjukgörande effekter som gör att håret behåller sina naturliga egen-skaper trots att blekning av håret är en stark behandling.
Aloe Vera vårdar, återfuktar och ger en härlig glans åt Din nya, ljusa look.
Med blonderingen kan Du:
- Ljusa upp håret 2-6 nyanser. Verkningstiden avgör det slutresultat Du önskar.
- Ljusa upp Din naturliga hårfärg om Du ska färga håret i en ljusare ton än normalt.
- Ljusa upp ett tonat eller färgat hår som har blivit mörkt.
- Ta bort gammal hårfärg.

ångest sms.

Från Sofia Lantz till Natalie Eriksson, 18-jan-2010 09:25
Vill jag gå till praktiken? NAE, det vill jag inte.
Funderade jag på att sjukanmäla mig imorse? JA, det gjorde jag.
Sitter jag ändå på bussen nu och tvingar mig själv? JA, det gör jag.
Känns det som att jag ska skriva en nt-notis och inte vill? JA, det gör det!!Från Natalie Eriksson till Sofia Lantz, 18-jan-2010 09:44
Fifan! Tänk att det bara är fem dagar kvar. Fre räknas inte för det är just fredag + att du kanske får gå tidigare då.
Fyra dagar kvar.
Fyra dagar då du slipper höra talas om leksaksanalyser, svenskaromaner och spanskaprov.
Fyra dagar där du kan glida runt och lukta på blommorna och tänka "jag trivs nästan bättre här" :D


Ja, hon lyckades faktist få bort min klump i magen för några timmar och när jag väl kommer dit så är det inte så farligt. Det kändes ganska skönt att veta att det är en hel vecka kvar som jag kan ägna tid åt svenskarapporter, Skinner uppgifter och leksaksanalyser. Jag har faktiskt ganska så mycket tid på mig!

en gammal vän.
Ikväll träffade jag en gammal vän, en vän som jag känt sedan barnsben. Honom som jag alltid spenderade mina eftermiddagar tillsammans med under mina tidiga lågstadieår och sena dagisår. Det var tillsammans med honom som jag cyklade runt vårt kvarter och det var tillsammans med honom som jag kröp i buskar och byggde kojor. 
Han var killen som jag gick Bus eller godis tillsammans med för första gången och en sur gubbe kastade äpplen på oss och det var honom som jag lärde mig att Disneyland låg i Paris och det var därifrån jag hade fått min Musse Pigg-mugg som jag drack O'boy ur varje morgon.

Ikväll möttes jag av en lång, smal och välbyggd kille som såg ut att vara många år äldre än vad han egentligen är, jag märke att han både röker och snusar och faktiskt dricker en och annan öl då och då. Han har en flickvän, körkort och egen bil och helt plötsligt var han inte alls den där lilla killen som jag kröp i buskar tillsammans med och inte heller var han killen som jag varje lördag gick till Ica och handlade upp min veckopeng på lösgodis tillsammans med.

Men även fast han såg ut som 20 och hade monterat extra högtalare och bas i bilen så lyckas han inte lura mig. För jag vet att han fortfarande kramar om sin mamma innan han åker hemifrån och att han aldrig skulle glömma bort att ringa och säga vart han håller hus eller vad han gör. Jag vet också att han fortfarande tycker att det är hisnade roligt att åka till Disneyland men att han kräks av karuseller och bergodalbanor och att småkryp och spindlar är det värsta han vet.

Så mig lyckas han inte lura, även fast vi inte ses varje dag längre, inte ens varje vecka och inte heller varje månad så vet jag att innerst inne är han fortfarande den där lilla killen som jag råkade träffa med en golfklubba i pannan en sommardag för 12 år sedan och att han alltid kommer att ha en stor plats i mitt hjärta för att han gjorde mina barndoms år till några av de bättre ♥panik.

Jag var nyss inne på Liu's hemsida för att kolla om det fanns några intressanta kurser som jag kanska kan läsa i höst om allting annat skiter sig. Jag kollade runt i kanske fyra minuter innan jag började känna paniken komma krypandes i ryggen och magen ...
Det slutade med att jag tröck ned rutan och loggade in på facebook istället med en jävligt jobbig känsla i magen, fyfan ta mig tillbaka ett år tack så jag hinner fundera mer och fixa allt som ska fixas. 
Usch, nu kommer jag inte kunna sova. Det känns som första veckan i skolan, då jag vaknade på nätterna av att jag kände paniken av balklänning, studenten och betygen.
vill inte, vill inte, vill inte
dör. 

samma gamla visa.

Födelsedagsmiddag och present öppning ute i Svärtinge med riktigt roliga tjejer, Våghals och Akta er, farbror Gunnar kommer!! Skratt och kramp i magen åt långkjolen och Sollyboy och MissMusic. Ronja och Erica, ni är guldvärda ♥

Hugo. Älskade hugo. Samma gamla ös på stora och fan vad jag älskar det, varje gång, känslan, draget, gunget.
Pazze hade Pete hatten på och ja, man blir ju inte lite stolt när Legenden spelas på Verandan. Ösa med Natta, banga hit och banga dit, lever på riktigt.
Tog död på en ond tanke, jag kan visst ha roligt nykter, minst lika roligt som i dimman!

Hemma halv 4 efter många turer med bilen, men jag vill ju att mina vänner kommer hem säkert!Hela staden är så vacker dränkt i vin ... vatten


jag lovar du betyder någonting.

Aldrig riktigt bra. Aldrig någonsin. Hur jag än vrider och vänder så blir det aldrig rakt, det har aldrig varit rakt och nu kommer det aldrig någonsin att bli rakt. Det känns som om det är över, en epok i mitt liv som plötsligt dras ifrån mig. Nu finns bara minnena kvar, de som jag inte vill minnas överhuvudtaget.
Ett tankvärt citat "Hoppet är det sista som överger människan" stämmer inte alls ikväll. Hoppet har runnit ut i sanden och jag vet inte om jag ska gråta, skrika eller vara tyst, så jag bara är. Så som jag alltid varit.
Det är sorgligt men jag kan inte ta det till mig, det känns bara tomt, det har gått upp i rök. Allting som jag försökt tro på, hoppas på och längtat efter försvann ikväll.
En del av mig försvann ikväll.

- Jag trodde att det någongång skulle bli bra, att det någongång skulle ta slut. På ett sätt gjorde det ju det men inte så som jag ville. Inte alls så som jag ville.

Trots allt ont du gjort mig så älskar jag dig så mycket att det gör ont, det gör så ont


chilligrill.

Blomsterlandet. Fyfan. Dammar, städar och torkar av. Yes, precis så som jag vill ha det.glömde bort, näst-snyggaste-manliga-svenska-skådespelaren har numera tilldelats Joel Kinnaman, vilken karl-a-karl! Honom skulle jag mer än gärna sätta tänderna i om jag vore Edward. SF-bio nästa och Snabba Cash!
Ohja, näst-snyggaste ja, för Rapace tar ju alltid hem spelet när det handlar om snyggingar!


minusgrader är ingenting att leka med.

Jag har överlevt -30 grader kyla. Jag har för första gången i mitt liv åkt en lift som man går in i. Jag har övat på mina carving-svängar. Jag har blivit av med min försylning. Jag har skrivit anteckningar till religionsprovet. Jag har druckit alldeles för mycket O'boy. Jag har tittat för mycket på längdskidåkning.
Jag har överlevt -30 graders kyla.

lite kallt sådär.

Känns inte helt okej att åka till kallare breddgrader och åka skidor i fyra dagar. Inte helt okej när det är mellan -20 till -25 grader kallt där...
Men idag köpte pappa en rånarluva åt mig så att jag inte ska frysa mer än nödvändigt däruppe, så jag ska klä mig varmt det lovar jag!
Annars kämpar halsen på som vanligt, nu är det mer en kramp känning i hela svalget, halsen och tungan än tidigare då jag hade ont på ett visst ställe, jag vet att ni vill veta. 
Nu: packning+skivbränning+fika 


ni är så bra.oj vad jag saknar er, oss ♥ det har gått för lång tid nu


cut and pase.

Idag har jag inte gjort många knop. Var och handlade lite nödvändigheter imorse (eller ja, halv ett..) och sedan hämtade jag pappa vid tåget. Kom hem och pysslade med min kalender och gjorde den vår fin :) Sov ett par timmar och sen tv, Trauma och Paradise Hotel. Ojojoj, nu händer det grejer i huset minsann, längtar tills imorgon så man får se vad som händer!

Här är den lilla godingen, lägg gärna märke till peppningen på bilden längst ner till vänster. 10/6 2010playlist.
glömde faktiskt bort.

Att säga att i lördags firade jag och min nuvarande kärlek en månad.

Det känns oerhört skönt att ha dig vid min sida, dig kan jag alltid lita på och jag vet att du aldrig skulle svika dig. Jag skulle möjligtvis kunna svika dig men det kommer att ske långt fram i tiden. Det är tillsammans med dig som jag vill resa runt i Sverige med, med dig som jag vill ska minnen tillammans med och det är tillsammans med dig som jag vill bli gammal med. Jag hoppas att vi alltid kommer att vara ett par, du och jag. Älskade körkortFörövrigt har jag och min bästa vän Karolina tittat på både Twilight och New Moon ikväll :) mys på hög nivå ♥

a list of love.DAGENS VILL HA:
En fin fin klänning på h&m och en myskväll med de bästa ♥
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, vit t-shirt, lila sjal och lila cardigan 
DAGENS SMINK: Samma som alltid :)
DAGENS FRISYR: Knuten, den sitter som den ska!
DAGENS HÄNDELSE: Träffade Erika, chicken, snyggingarnas snygging! 
DAGENS LÅT: I Want To Know What Love Is
DAGENS PLANER: Baka kärleksmums, se på Robinson och sova :D
DAGENS SAKNAD: Martina best friend ♥ och grabbarna, 1 månad 23 dagar kvar!
DAGENS DUMMASTE: All snö och dessa minusgrader! Fryser 
DAGENS SJUKDOM: Pyttelite ont i halsen (tack Gud!) och snoooooor
DAGENS DROG: Hahaha Erika? 
DAGENS ROLIGASTE: Erika där igen! 
DAGENS FAVORIT: Min nya väska :)
DAGENS KÖP: En ny krogen väska, en svart lång tröja, svarta leggings och självklart Chicken ;)
DAGENS GODIS: Underbara Geisha ♥
DAGENS HUMÖR: Glad, lite sur för min hals dummar sig!
DAGENS ORD: "Hahahaha" om det ens är ett ord?!

chicken.

2010. Med både glädje och ovisshet firade jag in det nya året inatt tillsammans med Mischa, min katt. Men det gjorde mig ingenting, det kändes bra att stå och kika ut på raketerna med henne i min famn.
Jag har iallafall spenderat hela min dag i sängen ... förvånande! Men imorgon ska jag trotsa min hals och ta mig ner till stan och träffa Erika och äta chicken kebab, längtar ♥ ja, både till Erika och till chicken, lika mycket till båda tror jag, en bra kombo dom där två. Helst skulle jag vilka addera två små filurer så är vi fulländade utan någon jävla svans!
Nog om det, jag har hittat min framtida man också, honom ska jag jobba på med hjälp av Carro när hon kommer hem!


RSS 2.0