hjärta.foto: jag

det är vackert ibland.

Igår. 25/2 tvåtusentio. Annexet. Globen. Stockholm.
Lång väntan som nu är över, konstigaste insläppet som jag någonsin varit med om och för fulla killar i vimmlet fick mig att vilja åka hem efter några minuter. 
Den döda vinkel började spelas och då började jag känna igen känslan igen. Inte den bästa någonsin men det var fint, det var konstigt och det var ungefär som vanligt. Utan Erika dock och utan de första raderna, men jag klarade mig fint. 
När de röda svalorna föll från taket insåg jag att det här är någonting som jag lever för ibland. Den här känslan, den här spänningen och den här lyckan. 

Citerar Joakim Berg - "Tack som fan!" 


sick.Jag hade bokat in 16:30 Aerobics styrka och 18:00 Intensiv tillsammans med Erica. Men nu sitter jag här, fortfarande klädd i pyjamas och med en magsäck som krampar. Vinterkräkis på G? Hell no! Jag måste bli frisk, måste bli frisk, måste bli frisk.
Nu en dusch och sedan sängen, igen.
2 dagar grabbar, två dagar ♥


m-k olsen.sisådär helt okej snygg.

haiti.

För ungefär åtta år sedan satt jag i ett av de många klassrum i Smedbysskolans lokaler för att lära mig engelska. Jag var tio år och min engelska var i nybörjar åren. Engelska har alltid varit mitt värsta ämne under min skoltid och det ämne som jag alltid har haft svårast för, även när jag var tio år.
Min lärare Anette brukade alltid avsluta våra engelska lektioner med att lyssna och sjunga med i en engelsk låt som fanns längst bak i boken. Min favorit var We are the world av självaste Michael Jackson.
Dock kunde jag bara förstå de två meningarna We are the world, we are the children men låten fick mig att rysa av välbehag.
Jag hade ingen som helst aning om att låten spelades in för att hjälpa de fattiga i Afrika men idag ryser jag fortfarande av välbehag när jag hör den nya versionen av We are the world men idag är den omgjord för att hjälpa Haiti.Hjälp till


hittils.

Idag har jag hunnit med följande:

- åkt bil
- handlat gulasch soppa
- bakat Geisha kladdkaka
- bränt mig på plåten
- blivit kritiserad för att jag tydligen inte är organiserad enligt farmor
- blivit stött och utropat ett kort "amé aHa" ála Lantza
- funderat på att överväga om jag ska börja skriva en kulturatrikel om studentendå vet ni.


x antal år sedan.Zöta. Kan varit tre år sedan? Humorn sitter kvar iallafall ♥


bli den du vill vara.BRA HELG! BRA START PÅ MITT SISTA SPORTLOV NÅGONSIN! BRA ÖS! BRA MYS!

Började helgen med en nap med Sasha. Gick .. sådär. "Svart fodral klänning, sotade ögon, spikrakt hår, första cidern är öppnad! Jag känner att det kommer bli en bra kväll!" Enbart för er Erika&Millan.
Förfest som inte var en förfest och Sasha fick rita Kungsgårdsloggan på min och Annas armar under en skumpig 119 färd som innehöll alldeles för mycket vin och skratt.
Battle med Gros under en färd med Norrköpings stolthet och vidare till Hugo där sms skickas till Carro "Det går börjat" Mm, nykter. VAD GÖR DÄRÅ?
Taro och Ian hävde öl för Kungsgårds stolthet, Elias käkade citron och Robin fick snusket. Kungsgård vann och jag har aldrig varit stoltare över att vara en kungsgårdare.
Bli den du vill vara, bli en Kungsgårdare! DVDG ♥

När klockan slog 00:30 föll jag ihop i en sömnsvacka och tvingade mina ögon att vara öppna till 02:00 då skjutsen hem kom. 02:23 somnade jag och jag har inte varit vaken ordentligt förrens imorse 08:48.

Intervju med pappa & farmor, hockeyskjutsning och fika med Erica står på schemat.
ME GUSTA!

förband.

... och just det, tack kent för att ni släpper ett förband. Sisåhär en vecka innnan turnestart och inget förband? Vore ganska bra med ett va? eller, ae kanske inte!

maktkamp.
Jag har längtat till imorgon i över en vacka. Jag har taggat i åtta dagar och imorgon ska jag äntligen få umgås med mina finingar med vin och vi ska skrika oss hesa då vi hejar fram Kungsgård i maktkampen. Slå Haga, slå DeGeer, slå Eber. Ebersteinska är en ... osv.


kör barrra!


taggad.

Jag älskar att pendla i mitt humör, alltså inte så som ni tänker nu. Men hur jag till en början kan vara tjurig, trött och så pass omotiverad som jag någonsin kan bli till att vara glad, taggad och peppad inför framtiden!
Idag är en sån dag. Jag började med att bli arg på små oskyldiga barn som inte visste mer än att det var roligt att åka buss, de visste faktiskt inte att bussen har en tidtabell och tider att passa.
Jag blev peppad när jag satte igång med projektbilderna. Låg när textB började och ja, under hela lektionen. Peppad när jag köpte hårfärg, la i en mörkare blondfärg i håret och åt köttfärsås&spagetti med Carro. Ännu mer peppad och taggad när vi satt på informationsmöte på Polisen.
Nu kör vi, vi är framtidens poliser!

Nu ska jag plugga naturkunskap, ooooh lovley

känslan.


                          tack vare spanskan fick jag uppleva det här. bästa bästa bästa puerto ♥


Idag skrev jag mitt sista prov någonsin i spanska. Idag har har haft min absolut sista spanska lektion någonsin under min gymnasietid. Och vet ni vad? Jag är så jävla nöjd och stolt över mig själv! Fyfan. I tre år har jag tragglat spanska glosor och verb former och ja, gud vet vad jag har lärt mig mer. Jag har lyckats lära mig ett språk som en stor del av världens befolkning talar och jag kan faktiskt göra mig förstådd (även fast Macarena föredrog att jag pratade engelska).
Om tre månader och 24 dagar springer jag ut från Samhäll Medie programmet med tre stycken spanska kurser på betyget. MVG och 2VG. Fyfan vad jag är bra.

Igår pratade jag och Natalie om känslan som vi kommer att känna mellan att studentveckan börjar och efter att all stress i skolan har lagt sig, då alla uppgifter ska vara inlämnade och de ska vara klara att sätta betyg. Då vi treor enbart kommer glida omkring i skolan och känna "Vi klarade det, JAG klarade det!"
Herregud. Jag kan inte ens föreställa mig det. Idag uppnådde jag en uns den känslan, jag kände den liiiite mer när jag var klar i matteB och den känslan kommer vara fulländad i slutet av maj. Längtar 


jag är stark.

Du krymper plötsligt tjugo centimeter när du råkar titta någon sekund för länge på ett fotografi som är taget för alldeles för många år sedan eller när du håller handen runt hjärtat i halsbandet som var menat att hon skulle bära. Det är så lätt att rasa för så små saker (dom känns inte så jävla små).Upprepa i huvudet att jag är stark jag är stark jag är stark. Eller ännu bättre skrik ut jag är stark jag är stark jag är stark.För det är du.

Michaela Forni - En bok om kärlek

snabba cash.

Ja, ni vet ju redan vad jag tycker om grabben nedan. Men jag är lite kluuven, hottie innan men dum i slutet men ändå som snyggast i slutet? Vad tycker jag egentligen?

Fortfarande snygg.
Bra film, inte jätte-jättebra (inte Stieg Larsson bra) men bra.
Blev arg i slutet men det hör väl till.
Och ja, jag vill fortfarande gifta mig med honom. Eller Krunegård, det spelar ingen roll vem.                                                                               ?


the winner takes it all.

Jag är trött.
Jag vill inget annat än att sova.
Om elva timmar sitter jag och diskuterar språkhistoria, just nu någonting som jag inte kan. Alls

10'e juni. Värme, sol, champange, vita klänningar, svarta kostymer, vita men smutsiga mössor, sång, glädje, lycka.
"FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA!"Så, nu ska jag hälla i mig en kopp te eller kaffe och sedan ska jag plugga språkhistoria tills jag kan det.
Så det så!

bussfärd.

Det är konstigt hur ont det gör att se en familj stå utanför en kyrka och sörja en närstående, då jag vet exakt hur det känns och hur jävla ont det gör. Det är konstigt att känna sorgen ifrån dem genom bussglaset och sedan åka vidare som om ingenting hade hänt, fast känslan av sorg sitter kvar i mitt bröst. Det är konstigt att någon minut efter smärtan i bröstet tillkom, försvinner den och ersätts av en varm och glad känsla då jag ser en av mina närmsta vänner genom bussglaset.
Det är konstigt att sorg och glädje kan byta ut varandra så snabbt, det är som om det är två olika världar.

onsdag kväll.

Psykologi analys
Svenska genomgång
Projekt bilderutspringsklänning.Jag måste få springa ut i denna underbart fina klänning.
Det är en av de finaste klänningarna jag någonsin sett.
Måste ha ♥

keep on walking.

Jag sitter och försöker analysera en leksak till psykologi uppgiften. Vad skulle Piaget, Freud och Erikson säga och tycka om tvilling tuschpennor och ett Mini kök? Jag vet inte, ärlig talat kunde jag inte bry mig mindre heller. Hela dagen idag har jag inte kunnat bry mig mindre, inte om något. Men det är väl sådär som det ska vara vissa dagar, helt upp-och-ned. Just nu är hela mitt liv upp-och-ned men vad ska jag göra då? Jag försöker ju göra det bästa jag kan men inte fan får jag något för det, nej men det kommer bli bra sa en gammal vän förra veckan. Hell no!

Det är tur att det finns bra människor runt omkring mig, tjejerna i min klass ni är så fina så jag vill gråta en skvätt! Men det hinns väl inte med, nej jag har ju en leksaks analys att skriva, ett argumenterande tal att framföra och 21 glosor att plugga in tills imorgon. Sedan har jag nog yttligare tio-femton uppgifter och rester att hinna med tills jag vet inte när, för mycket iallafall! 

För att skriva om något annat kan jag dela med mig om en fin låt som jag hörde på Melodifestivalen i lördags, Salem Al Fakir, vilken kille. Jag kan också dela med mig om att jag har ätit tre semlor i helgen och tränat Ki-Box så idag är min kropp d.ö.d
Då vet ni hur läget ligger till, magsår innan den 10'e juni. Kör barrra


you need a hero.

Kvällen igår spenderades framför datorn där jag redigerade bilder till projektet. Jag sov som en stock. Vaknade av att någon skickade ett sms till hemtelefonen som löd "Häst". Tack, det var den skönhets sömnen.
Obóy och vaniljyougurt till sex ansnitt av Himlen kan vänta där jag funderade över livet och allt som hör till, det där. Eftermiddagen, kvällen och natten spenderas med min fina farmor. Göra semlor, laga mat, äta äppelkaka, fixa nytt värdekort, titta på Melodifestivalen och dricka kafffe är några av de saker vi ska hitta på. Imorgon vill jag boxas med Ronja, undra om hon bangar? Tror inte det!

Jag måste prata med Erica.


tired.

trött.
göra ost klockan 8:10 imorgon bitti.
ser jag fram emot det?
lite.

RSS 2.0