uno.


"Bäst är du Fia, vetu de."

"Du är energi givare. Så jävla glad att jag har dig som vän. Du är speciell. <3"

du är en av mina bästa vänner, det finns ingen som du och det är därför som jag älskar dig ♥


syre.

turnepremiär. 119+13 dagar kvar. förstår fortfarande inte. sthlm och link. två gånger.
hjältarna

I just want you to know who I am

Jag ska väl ta och ge er ett litet inlägg såhär på söndagskvällen, det var ju ett tag sedan sist vi möttes såhär genom orden. Ja, visst är jag poetisk tänker ni säkert när ni läste föregående mening. jagvet
Just nu kunde jag ligga på en sandstrand i Cadiz eller dricka shopitos hos världens bästa bartender, men visst fan är jag hemma här i Sverige. och det känns fan lika bra
jag har ändå sjuhelvetesont i halsen, infektion på struphuvudet (sara, kan man ha det?), jag har legat inne sedan i onsdags och imorgon tar jag bussen upp till sthlm för att ligga inne på ett hotell på söder och ha ont i halsen. men inte fan klagar jag, känns skönt

nej men jag ska inte vara ironisk, jag ska knapra extra starka panodil i tre dagar nu så elin kommer inte få det nådigt kan jag lova. klagar hon? ae, jag blir ungefär som jag var i puerto, fnissig och tjatar om att jag inte känner min hals efter ett par cervezas. sket man ju i
så det här kommer bli fint hoppas jag, jag har med mig kameran så jag kanske knäpper några kort (det var riktat enbart till dig erika)

ae, nu längtar jag efter en riktigt kall cola med citron i. måste beställa en imorgon, måste ha en
och en mcflurry, sjukt länge sen.

är det bara jag som hatar basshunters reklam på spotify?


lättnad.

inget puerto, ingen spanien tripp. mejlet är skickat och vi är 1500 kronor fattigare .. men jag har en bra känsla i magen och det tar emot lite att säga det men, det känns skönt att vi inte åker
istället åker vi till sthlm på weekend och lever på hotell och myser runt i höstrusket nästa vecka, det kommer bli mysigt.
jag tycker om dig elin även fast jag kan vara väldens jobbigaste människa ibland ♥det kanske var ett tecken, att vi aldrig kom iväg.
ett tecken som sa oss att vi inte skulle få det lika bra som sist vi var där nere, det som var då och då det var som bäst


du är allt jag ser & hör.

markus röst kan mer än gärna få låta i mitt huvud i hela mitt liv, han är fin. han är charmig oh han är helt underbar, hela världen är så underbaaaaaar (8) jag skulle inte tacka nej till att vara hans fru, absolut inte.
gift dig med mig ♥

ikväll ska jag dansa bort mina beskymmer i dimman inne på hugo tillsammans med två av mina närmsta vänner. det är en perfekt lördagskväll känner jag ikväll, hoppas på trevligt folk oh mycket dansande. inatt är du det och jag baby


Spåren i snön suddas snabbt ut, "Vi finns bara här och nu" säger du
Så stannar du
Sen lutar du dig fram och lyfter bort luvan med din hand
sen kysser du mig bättre än nån annan

jag är sämst.

jag är verkligen dålig. så jävla dålig. fyfan, jag borde skämmas, ordentligt
mediekommunikations prov imorgon och här sitter jag, halv nio och har endast läst igenom sidorna i boken EN gång. innerst inne vet jag att provet kommer bli svårt men ändå så envisas jag med att tänka "eh, det är bara ett litet prov, jag kan ju ändå det mesta"
dock så inser jag att jag inte alls kan det mesta när jag läser sidorna i boken och ser att fan, det är ganska så mycket som man ska kunna tills imorgon.  

men endå så sitter jag likt förbannat ändå här vid datorn och hör pappa göra té ute i köket och tänker att jag kanske skulle joina honom med en kopp .. fyfan för mig

tomt.


det är bara tomt. jag vet inte vad jag ska göra och inte heller vad jag ska säga. så jag låter det vara tomt, tills jag kommer fram till någonting vettigt


utmaningen.

blev lite utmanad av en liten fröken att skriva ner 10 små saker om mig själv, klart man inte bangar

- jag hatar hårstrån som inte kommer ifrån mig själv
- jag får ångest och börjar ofta gråta när jag tänker på att jag tar studenten i vår, antagligen inget som man ska förknippa med sorg utan gädje ..
- jag är ett kontrollfreak, måste ha koll på allt och på alla, alltid
- jag har ofta prestationsångest över alla mina skolarbeten och uppgifter
- jag vill aldrig att åk3 i gymnasiet ska ta slut
- jag kan inte förstå att jag ska få se mina hjältar den 10 mars igen
- jag är superglad över att jag valde att åka på utbytesresa till spanien
- jag älskar mina vänner och min familj&släkt, ni ställer alltid upp för mig
- jag är oerhört tacksam och kommer aldrig att kunna åtgärda allting som min släkt har gjort för mig och min lillebror genom åren
- jag älskar att dansa och parta med mina finingar, ni är bäst

jag utmanar sara, elin, natalie, johanna, sanna, matilda, millan och ronja (:


ey lizna.

tjejer, jag ska ge er ett gott skratt

nu ska jag blondera håret, senare ikväll kommer martina hit och myser ♥

hjälplös.

jag kommer inte att kunna åka. det går inte, jag är ledsen

luft.

äntligen. som vi har väntat och nu, inte en dag försent ochh så kommer bomben. tack, det här behövdes verkligen. nu känns allting så mycket enklare, tänk vad lite musik kan göra.
32 dagar kvar tills Röd släpps och bara en vecka tills vi kan boka biljetter till turnen. 4 månader och 20 dagar innan första spelningen.
luft. ni hjälper till att andas.

ånger och legenden.

klockan är kvart över 11 och jag ångrar som bara den att jag inte gick ut. det enda jag vill göra just nu är att dansa med mina vänner inne på hugo's dansgolv och sitta ute på terassen och prata.
aja, får väl vänta i två veckor tills min marty fyller ettåtta år och följer med ut, gött med mos ♥

annars så går det frammåt med rapportskrivningen, jag börjar se det lilla ljuset i tunneln. och tidigare ikväll var jag på kulturhuset med halva klassen och lyssnade på legenden, ruskigt bra!
imorgon ska rapporten bli min enda vän. eller, rapporten och snabb-kaffet ska bli mina enda vänner.

you bleed just to know you're alive.

Idag vaknade jag upp och kände, för första gången sedan i måndags, att det skulle bli skönt att åka ner till Spanien. Under hela den här veckan så har tanken med Spanien, alla spanjorer och Macarena förknippats med ångest. Ångest över att inte vilja åka, ångest över att behöva spendera alldeles för mycket pengar, ångest över dåligt väder och ångest över alla j'vla transporter hit&dit! 
Men jag börjar faktiskt hålla med Elin lite, det löser sig, faktiskt. Det är inte något som jag bara tänker för att vifta undan problemet, det kommer att lösa sig på ett eller annat sätt.
Jag tror inte att vi kommer att få samma upplevelse som när Amanda, Pontuz och co åkte men jag känner att det kan vara skönt att vakna upp på ett hotell, gå ner och äta frukost och sedan vandra på gatorna i en av de finaste städer som jag känner till. Helst med solbrillor på och med ett par shorts .. Men det är nog för mycket begärt.

Det spelar ingen större roll om vi inte träffar alla spanjorer igen, men det är såklart ett + om vi gör det. Från början var hela ideen med att åka tillbaka att träffa alla och uppleva samma sak igen, något som vi alla vet aldrig kommer att hända igen och såklart är det en sorg eller besvikelse. Men jag är så otroligt glad och lycklig över att jag fick chansen att uppleva allting som hade med utbytet att göra, det är absolut något som jag aldrig kommer att ångra mig om och inte heller glömma.


Men somsagt så känns det bra nu att bara få åka ner för att ta det lugnt, byta miljö och ha det underbart. Jag lovar att jag inte kommer att klaga när jag ligger där på stranden i Cadiz eller sitter på baren i Puerto, det är livet.
favoriterna i Sevilla ♥


vägrar att välja.

igår var det stressigt, och jag var opepp på utgång men visst fan gick jag ut. var det kul? ja, tillochfrån men jag hade faktiskt inte tackat nej till en myskväll. men det var värt det, carro fixade åt mig, tack! dock inte killen som var planen men en som var lika bra! Carro fick napp, skulle du eller han adda face? eh, ta båda!
dansgolvet var nice, bäst när I gotta feeling spelades till Karros stora besvikelse, flera gånger ♥ sämst var när jag stod mellan två fina fina fina vänner, men jag vägrar att välja! det blev hårda kramar och tårar mitt på golvet och jag säger det igen, jag vill inte välja.
annars så blev jag mest dissad där på golvet, men vad gör det? barnunge.

idag är jag trött, men glad. jag har några få moment kvar på körkortet, känns mer än bra! nästa helg blir det att plugga teori som bara den, fixar't!
nu borde jag verkligen ta tag i svenska uppsatsen som resten av spmp3a men jag orkar inte, men måste. måste måste måste. som belöning får jag se oskyldigt dömd ikväll på tv4play, innan dess ska jag ha kommit lååååångt på rapporten, yes sure .. 


RSS 2.0