Äntligen färdig

Så, nu så är jag nöjd och belåten efter några timmar av designande! Vad tycks?
Idag är det sista dagen som det officiellt är vår, imorgon börjar sommaren och den inleds med 25 grader och sol, inte helt fel. Den här helgen har varit behövlig med vänner, sömn, sol och roligheter. Imorgon startar nästa vecka fullt utav nya roliga saker och utmaningar, jag har tillexempel lovat mig själv att gå och öva på teoriproverna på körskolan.. Får väl se hur det går, jag började iallafall att läsa i teoriboken idag när jag solade (y) alltid något!
Nu ska jag sova och imorgon när jag vaknar så är det sommar, det ska bli den bästa sommaren på länge. Det har jag redan bestämt!Solen (#)

Kompisar, nu ni ska ni få höra. Dagens tips får ni från tjejen här. Om ni ska se film, en ny och som är lite spännande, läskig, rolig och intressant, då så ska ni se Taken! Karro tipsade mig om den igår och den var helt klart en super film. Ruskigt bra, ladda ner den (gå och hyr den menar jag) och se den!
Iallafall så har solen stekt på min balkong och på mig de senaste timmarna, får se om de har gett något reslutat! Ikväll är det Gossip Girl och sen så hoppas jag på att det finns någon annan bra film som jag kan se på tv ikväll. Annars så får jag väl sätta igång med renskrivningen av svenskan, något som jag verkligen måste komma igång med och lämna in den här veckan!
Nu ska jag duscha och laga lite mat åt mig innan familjen kommer hem igen!


Börjar om på nytt ... igen

Okej, jag ska skärpa mig! Sista gången jag byter nu, lika bra att ha kvar det här namnet nu. Ni får hata mig om ni vill, men this is how I do it! ;)
Ska börja trixa med designen snart, dom som känner mig vet att det kan ta ett tag innan jag blir nöjd.  Men det går ingen nöd på mig, jag tycker ändå att det är roligt att sitta med olika koder och bilder för att få ett bra resultat! 
Det v ore något ni, att bli en internet designer! Lite sent påkommet av mig nu dock, men det vore roligt tror jag allt! Vi får se vad som sker, nu måste jag äta lie frukost och se på Taken innan jag lägger mig på balkongen och pressar!


RSS 2.0