humor på hög nivå.

"Amme fö' faa-aan Chrille!!"

lätt goaste kommentaren denna helg

kör bara, de e lugnt


 


 
I gotta feeling.

Jag är 18 år och igår hade jag en av de bästta dagarna i mitt liv och den tillbringade jag med mina fina vänner ♥
Jag lagade sjukt mycket mat, gjorde lika mycket tårta och drack alldeles för goda drinkar! Jag fick dom finaste presenterna som finns, jag skrattade och log konstant i 9 timmar och jag hade världens roligaste kväll!
Jag fick åka lyxåk från donken till Otten, drack lakritsshots med Hanna&Carro och blev bjuden på drinkar inne på Otten. Jag dansade och skrattade mig genom kvällen och natten och det var bland det roligaste jag gjort någonsin, det här behövde jag känns det som!
Bästa kvällen och ikväll gör vi det igen, dock på Hugo men det blir bäst ♥ 

tack


my bbbbb-birthday.

18 år, känns gött!
På fredag är det ppppp-party med pp-pang ♥

börjar tjuta.

Glömde kameran i västervik. Jag som har den roligaste veckan framför mig, den kommer upplevas utan kamera.
Alltid jag

det kommer bli ett bra år.

Allt var som vanligt.
Klassen var mys, men jobbig, som vanligt. Christer var gullig, men flum, som vanligt. Vi var irriterade, mest på diverse människor, dock var även det som vanligt. Erika grät, dock första gången inför hela klassen, som vanligt. Schemat var hemskt, men det fixar sig, som vanligt.
Allt var som vanligt, och det är tur det för jag gillar inte förändringar.
Bästa 09/10

studenten snart

freeze this moment.

Jag vet. Jag vet, länge sedan sist. Men jag tänker inte säga förlåt eller be om ursäkt som en annan goding skulle gjort och som även Mills tycker har en grym header!!
Aja, titt på fan men här kommer ett inlägg endå. Btw, hur skriver man endå, är det ändå eller endå, begriper mig aldrig på det där! Och här kommer jag, mvg-i-Svenska-tjejen, arrå! Lugnt

16'e augusti, ett fint datum för många men även ett tråkigt. Jag är glad iallafall, jobbat mina 44 dagar på jobbet denna sommar och kammat hem runt 20 papp, inte illa pinkat! Dock finns bara 13 av dom pappen på kontot, dom andra har blivit mat som Sasha skulle sagt. Iallafall så är ett par hundra av dom uppkäkade bananer och ett par Mannafrutti skulle jag kunna tro, jag menar, jag var ju tvungen att överleva alla dessa jobbdagar 2 mil hemifrån.
Men jag blir inte av med Smultronstället i första taget iallafall, jag ska tillbaka redan imorgon för att hämta ut dricks + jobbintyg. Gillas! Sen ska jag tvinga med Sasha till Konfekthörnan för några kulor glass, nu är schemat är slut så är den 25%iga rabatten också slut och då äter jag inte äcklig glass för 18 kronor, då tänker jag äta god glass för 24 kronor!!

Även tio små dagar kvar till jag blir myndig, får ta körkort, kan gifta mig, kan hamna i fängelse, Betala 120 riksdaler och gå in som vuxen på Nya Parken, dricka öl på barer (det kan jag göra nu med, dock bara i Puerto), fixa mitt frånvaro-papper alldeles själv och yttligare 20 miljoner saker, typ.
Jag känner mig endå (nu kommer samma tanke upp i huvudet igen. ä eller e?) ganska så lugn med att fylla 18, det som suger mest är att jag måste betala min mobilräkning själv ...

Påtal om mobilen, den måste jag ju lämna in på lagning imorgon. Helvete, hoppas att det går på försäkringen eller garantin! Ni förstår att det går inte att ladda fanskapet, det glappar sönder. Sen så är det några fler grejer som behöver fixas som den trasiga lampan, sprickan i displayen, det lossnande skalet etc. Hoppas att gud är med mig så att Sony Ericsson gör som de gjorde med Karro's mobil och skickar en ny till mig, produktionsfel

På tisdag börjar skolan och jag har aldrig varit mer peppad! spmp3a

Och så var det ju det här med övningskörningen, jag kör som en gud (tror jag iallafall) men teorin går bara utför, jag kan inte läsa! Får ta och råplugga nästa helg då jag åker till Västervik och njuter det sista av sommaren innan allvaret drar igång igen!

saknad.

Den första augusti var det ett år sedan. Igår var det ett år sedan. Ett år sedan en av de bästa dagarna i mitt liv. Tack för att ni gör det ni gör, sluta aldrig!
Ta mig tillbaka ♥

RSS 2.0