THIS YEAR


Januari
- Startade det nya året med att vara sjuk, något som jag var till och från hela vintern. Jag bosatte mig i Värmland en kall vecka där det var -30 grader och jag stannade hellre inne än att åka skidor ner för pisterna. När jag kom hem hade hon försvunnit föralltid och skulle aldrig mer komma tillbaka, en sorgprocess som jag fortfarande är inne i och som jag aldrig kommer att komma ifrån. Jag hade praktik på Blomsterlandet, två veckor av mitt liv som jag avskydde. Slutade januari med att blondera mitt hår lite för länge så det blev nästintill vitt. Sista helgen i januari hade jag en av de roligaste utgångarna i år tillsammans med Erica, Carro och Emma.


Februari - Var på informationsmöte på Polisen med Carro. Maktkampen agde rum på Hugo en fredagnatt och Kungsgård vann över alla kommunala gymnasieskolor. I slutet av februari åkte jag och Elin åkte till Stockholm på äventyr. Vi bodde en natt ute i Haninge där vi sov tillsammans med Julia och åkte en himla massa tunnelbana runt Stockholms stad. Tillslut hamnade vi utanför Globen och Annexet där kent hade sin turnestart. Det var underbart att se de fyra killarna igen, det var Liv.


Mars - Sara introducerade elf.se för oss och jag grät på mediekommunikationen. Vi åkte till Linköping en onsdageftermiddag efter skolan för att se Kent igen. Studentmössorna anlände till Kungsgård och vi skrattade och grät en skvätt i korridorerna. Vi hade vernissage för vår bok. Jag började lämna blod. Vår bok blev helt klar.


April - Påskafton och jag var mätt på allt, livet, mat och för mycket vin. Efter en lång dag på stan tillsammans med Sara hittade vi våra utspringsklänningar. Jag sökte till universitetet. Millan fyllde 19 år och hade en av de roligaste förfesterna jag varit på.


Maj - pluggade nästan hela maj, dygnet runt, vecka efter vecka.. ae men pluggade  sjukt mycket. Började jobba på Smultron igen efter vinterns uppehåll. I slutet av maj åkte vi till sthlm igen, men nu med hela SPMP. Vi såg på inspelningen av Parlamentet och såg bl.a. Tommy Körberg chilla runt på stan. Sista dagen i maj blev jag klar med mitt sista arbete och uppgift under min gymnasietid, två dagar senare var det mösspåtagning och min lycka var total.


Juni - Från den andra juni till den elfe juni levde jag i en dröm. Jag var på bal, fick ryggen nästan bruten, klädde ut mig till mexikan och spelade brännboll, drack för mycket siriansk oskild och mådde oerhört bra. Studenten var en av de bästa sakerna som skedde under hela året. Var ledig i två veckor innan mitt schema på smultron började, så lång tid samtidigt har jag inte varit ledig på tre år. Då befann jag mig på landet så mycket som möjligt med olika frön. Firade den finaste midsommaren någonsin tillsammans med några av mina favorittjejer. Kent släppte nytt helt otippat och den 6 augusti bokades i kalendern.


Juli - Slet inne på Smultron och tack som fan att jag hade åtta underbara personer som jag har haft turen att arbeta med under dessa somrar för om inte ni hade funnits i år hade jag inte klarat av det. Jag&Elin bokade och hämtade ut biljetterna till årets tredje konsert med våra hjältar. Softade på Toppen med Johansson&Petersson. En tidig sommarkväll i juli såg jag den snyggaste kille som jag någonsin sett - Oskar Linnros. Levde för det mesta på landet när jag var ledig. Världens bästa pappa fyllde 50 år.


Augusti - Styrde kosan ner mot Skåne med Elin i passagerarsätet. Vi åt pizza och drack mängder av cola medan vi väntade på att timmarna skulle gå. 100 mil åkte vi för att se hjältarna och upppleva både den ultimata lyckan men även sorgen. Firade min födelsedag med släkten genom att backa in grannens garageport. Sista helgen i augusti var en av de bästa på hela året, jag svek gänget i Västervik men fick en underbar kväll tillsammans med mina bästa tjejer och ytterligare en underbar kväll tillsammans med världens härligaste jobbarkompisar!


Sempember - Jag började på universitetet. Gjorde min första hemtenta. Träffade fyra underbara tjejer från Sveriges alla hörn.


Oktober - IFK Norrköping klev upp i Allsvenskan och jag grät hemma i vardagsrummet. Hängde mycket i Link tillsammans med linköpingsfavoriterna. Lärde även känna sex andra favoriter genom skolan och min utbildning.


November - Skrev min första salstenta? Eller var det i oktober? Tränade mycket iallafall och saknade Natalies kloka ord när hon befann sig på andra sidan riksgränsen.


December - Skrev en psykologitenta som jag inte hade pluggat på och kuggade som förväntat. Var utklädd till panter på en djungelfest och hade grymtkul. Firade julafton på ett sett som aldrig har hänt förut. Festade på juldagen för sista gången på älskade Hugo tillsammans med älskade och saknade tjejer. Firade in de nya året hemma på min balkong som året innan men med Erika&Millan vid min sida. På natten fick jag ett glädjande samtal från en fin vän och jag tror att i år är vårt år!

Kommentarer
Postat av: SASHA

Åh <3 VILKET ÅR! Och det här ska bli ännu bättre, det här ska bli HAFFA!

2011-01-01 @ 23:09:07
URL: http://sarasays.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad fint skrivet.

Hade dock sett att du mindes när vi prutade på hattarna ;p

2011-01-03 @ 23:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0