lackar ur.Om det är någonting som gör en så jävla förbannad så är det när man har räknat ut i huvudet på ett ungefär hur mycket pengar man har kvar på kortet. För att sedan kontrollera det genom att gå in på internetbanken och tro att man ska känna sig nöjd över att man har räknat rätt och tror att summan är runt två laxar MEN INSER ATT DET ÄR TRE FJÄRDEDELAR MINDRE för att alla jävla kortbetalsgrejer vill dra av summan en vecka efter köpet, DET ÄR DÅ, DÅ SOM MAN BLIR SÅ JÄVLA LACK!! Speciellt när det har gått tre dagar seda csn kom och det är 25 dagar kvar tills det blir pengar igen. Fy jävla fa-aan!!

En annan sak som jag lackar över är att det är söndagnatt, jag börjar klockan nio i morgon bitti I LINKÖPING, vilket betyder att jag måste gå upp klockan halv sju och det är likamed om fem timmar.. Men är jag trött?! AE!

Jag är iallafall nöjd över att jag har köpt ett nytt träningskort och att jag ska köra stenhårt imorgon, motivationen är på topp! Jag är också nöjd över den här helgen, en härlig tentafest med BVG på Cromwell och Trappan, och mys, utgång och chill i Eskilstuna med Mill&Erikus. Kan knappt bli bättre! Fast jo, det har vi ju kommit fram till att man får fan inte nöja sig, det är då det går utför!

Dyngparty hela nästa helg igen, fyfan vad nice! Just nu undrar jag dock var alla pengar ska komma ifrån MEN DET LÖSER SIG ALLTID! Och hur ska jag komma hem på nätterna? Jaja, ett oväsentligt problem. 

Nu tror jag dock John kommer krypandes här längs golvet och vill snacka med mig, bäst att gitta! YO!

black eyed peasHi hoo vilken bra låt det här, reapet dygnet runt så att säga! Annars kämpas det på med kycklingwok i köket, här hemma bränns den inte vid så brandvarnaren börjar tjuta.. En liten parantes barre! HAHA Erika ♥


long time no see

Hello mis amigas y amigos! Det gäller ju att vara så internationell som möjligt tänker jag. Det var ju ett tag sedan, som ni vet. Men ni har klickat in flitigt ändå och det är jag ju såklart glad över! Nu hoppas jag iallafall att jag hittar någon form av inspiration nu när jag har ändrat om en del. Lär väl tröttna inom sinom tid as usual men va fan, man får se det fina i det hela - jag lär mig mer om kodmallar och skit OCH ni får se olika designer, helt klart en win-win situation.

Från det ena till det andra, hemtenta skrivs just i detta nu och även under hela förra veckan + nästkommande. Hoppas på god respons imorgon men vi kör vårt egna race jag och Karina och det brukar ju fungera utmärkt så varför inte den här gången? Himla skönt att hitta en person som är precis lika galen som jag fast 12 år äldre, lite konstigt men samtidigt roligt!

Annars ska jag ju åka både buss och tåg till en annan fin pingla som är precis som jag på lördag morgon efter en hård natt på Trappan då det vankas tentafest! på fredag! Himla festligt båda delarna tycker jag. Så helgen bjuder på hets, skratt, vin, dans och ännu mer hets. Just got to love life ♥

NU vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag säger heido.


RSS 2.0