kvällens fundering.

Nu när våren börjar närma sig (eller redan är här, beror på hur man ser det!) så kommer asfalten fram igen och därmed även gruset. Det där jävla gruset. Hatar det där jävla gruset. IALLAFALL, så till min fundering:
- vad händer med gruset när det sopas upp av grusuppsoparna? samlar dom ihop gruset i någon gammal lokal och sparar till nästa vinter (- det hoppas jag verkligen!! som pappa sa när jag frågade) eller slänger dom det? OM dom nu sparar det? Hur mycket grus pratar vi om? Hundra kilo? Femhundra kilo? ETT TON?!?! Rensar dom gruset från orenheter och hur lämnar dom över det till "lokalen" där gruset förhoppningsvis förvaras i sju månader? Hur stor är då denna lokal där gruset förvaras i?
OM dom inte sparar gruset, var slänger dom det då? Går det att bränna? OCH HUR FASIKEN GÖR MAN NYTT GRUS SOM MAN KAN ANVÄNDA NÄSTA ÅR?!? fan, inser att jag bryr mig extremt mycket om grus. Borde gå och lägga mig nu.


min första kärlek.När jag var fem år gick jag på avdelningen Humlan. Humlan var en avdelning som tillhörde förskolan och skolan Äpplet i Smedby. På Äpplet fanns det tre förskoleavdelningar och två skol-avdelningar. De tre förskoleavdelningarna var Humlan, Biet och Fjärilen. På Fjärlien gick alla coola kids under fem jordsnurr. På Biet gick nördarna, töntarna, dom som man inte ville vara med (även Biet som hade sämst fröknar!!). Jag gick som sagt på avdelningen Humlan och där gick alla söta och snälla barn (det säger jag inte bara för att jag gick där, det var så!). Vi fick även bäst och snällast fröknar och vår avdelning låg mitt emot köket så kokerskan kände igen oss små knoddar när vi sprang där bland kastruller och slevar. IALLAFALL, på Humlan fanns det en pojke vid namn Oscar. Han och hans bästa vän Hampus lekte ofta med mig och mina två trogna kompanjoner. Han har mörkt blont hår, blåa ögon och var hela tiden full i fan som barn. En eftermiddag när jag kom hem från dagis frågade mamma vad killen hette som jag var kär i. Helt obrydd svarade jag enkelt: Oskar på dagis. Sen gick jag ut och lekte. Oskar var en väldigt snäll kille, även fast han hade svårt att sitta still och pratade mest hela tiden - fast det gjorde ju jag med för den delen. Vi följdes upp till sexårs tillsammans och när vi var sju år gifte vi oss framför klassen i klassrummet. Det var även vi två som gömde oss bakom soffan med en filt över oss och pussades på rasterna medan rester sprang omkring på skolgården och lekte dunken. Oscar, han var en fin kille han. När vi gick i trean fick vi forska om vad vi ville, jag och mina kompanjoner valde att forska om sköldpaddor, Emma om naglar och Oscar om staden Stockholm. Det finns så mycket jag kan berätta om Oscar, han var verkligen en jättesnäll kille. Synd att vi inte ses nu förtiden för jag tror att vi hade haft roligt tillsammans.

presentation av mig själv.Jag heter Anna Sofia Viola Lantz. Jag har just för tillfället levt 7 162 dagar, det vill säga 19 år, sju månader och tio dagar. Jag föddes på Vrinnivisjukhuset i Norrköping den 26 augusti 1991 kl. 07:58. Jag har inga piercingar. Inte heller tatueringar men planerar att införskaffa mig två stycken inom en snar framtid - en bakom örat och en på höger underarm. Jag har storlek 38 i skor, men i träningsskor har jag oftast 38,5. Jag är naturligt blond men sedan en blekningsincident förra vintern skiftar mitt annars ljusblonda hår mer åt det mellanblonda just för tillfället - men jag jobbar på att bli ljusare! Jobbar även på att förbättra min kondition och målet är att kunna springa två kilometer under 10 minuter inom en snar framtid. Annars tränar jag alla former av dans när tillfälle ges och att träna är ett av mina största intressen i livet. Jag vill jobba som polis när jag blir äldre då jag vill ha lite action i vardagen. Annars håller jag på att utbilda mig till beteendevetare just nu och om allt går som jag vill i framtiden med resor och jobb kommer jag nog vara klar när jag är runt 25 år. Jag håller på att söka som aupair till USA och just nu jobbar jag på MAX och i sommar gör jag min fjärde säsong på glassrestaurangen Smultronstället i Söderköping. Min favoritglass är SIA's hasselnöt och jordgubb, även Lindahl's och Coop's stracciatella glass är inte heller att leka med. Jag själv anser att jag är en jävligt rolig brud som driver med det mesta och om de flesta. De som inte känner mig hatar mig eller älskar mig första gången de möter mig. Ironi är bland det bästa som finns. Även det svenska rockbandet kent är något som jag andas för och en konsert med dem är det top3 bästa i livet. Annars är the oc och one tree hill två av mina favoritserier som jag gärna tittar mer än ett avsnitt på om det visas. Jag gillar även vita söta viner och choklad av alla dess olika former. The går också bra att dricka men bara på kvällen och om jag fikar på stan går jag helst till waynes för deras latte är den godaste på jorden. Om jag inte är hemma tillsammans med mina vänner är min fristad min ö som jag har ute i skärgården, en av de byggnader som jag ärvde av min mormor som förövrigt är en av de bästa personerna som existerat på denna jord och min stora förebild. Min pappa är min bästa vän och utan honom skulle jag inte kunna leva. Det var lite om mig. Om ni har tur kommer det 29 till olika texter om mig och mitt liv. Om ni har tur.

den här veckan.

Den här veckan har jag skrivit en hemtenta. Jag har ringt alldeles för många samtal till Karina. Jag har skrivit och suddat ut. Jag har längtat till en annan stad. Jag har sagt hej-då till en vän som reser till varmare breddgrader i sex veckor. Jag har fikat och druckit latte. Jag har besökt en av mina bästa vänner. Jag har skrattat åt alla bönder. Jag har ätit fläskfilé och lomanders beasås. Jag har druckit vin. Jag har dansat på PÖLSE. Jag har åkt tåg och buss. Jag har skämt ut mig. Jag har skapat ett missförstånd. Jag har skämts. Jag har skrivit högskoleprovet. Jag har lyckats få fler poäng än sist. Jag har firat en barndomsvän. Jag har skrattat. Jag har lackat ur. Jag har varit i St: Eskilsgymnasieskola. Jag har varit i Hagnesta Hill. Jag har åkt förbi korvmojjen. Jag har hjälpt till att flytta. Jag har fått choklad. Jag har skrattat. Jag har blivit bjuden på sprit. Jag har cyklat för första gången i år. Jag har hittat en ny favoritchoklad. Jag har druckit världens godaste the. Jag har saknat.

RSS 2.0