22:29


Intensiva dagar den här veckan. Träning, plugg, födelsedagsfirning+utgång, högskoleprov och fotbollsmatch. Ikväll lyssnar jag på den här låten och tänker även på att den här veckan som kommer måste vi ses. ifk hjärta.allsvenskan '11

fotboll kan vara bland det bästa som finns.


bubbla.Andra gången den här veckan bubblan omfamnar mig. Vet varken ut eller in idag men så är det ibland. Bäst att göra någon nytta iallafall och plugga lite. IFK om två h och jag håller alla tummar och tår. 

Melissa Horn – Jag kan inte skilja på

five things I really miss.# 5 - Att vakna upp på holmen. Höra fiskmåsarna skrika utanför fönstret och vågorna klucka mot klipporna.

# 4 - Att vara en samlad molekyl i en av Kungsgårds korridorer.

# 3 - Dansa.

# 2 - Att stå i ett publikhav med fyra av världens finaste killar framför mig.

# 1 - Det här.

som gravitation.En tenta är skriven. Ett hejdå är sagt till en av mina bästa. Sushi är uppätet för första gången. Platå är invigt. Kinabuffé är underskattat. För många "Jag känner igen dig?" är sagda. En lyckad utgång är gjord.  Linköpingstjejerna. Femman. Oj, vad jag tycker om er! Molekylen, fina ni, alltid vi ♥ Smultronbrudar, låt oss alltid hålla kontakten och balla ur ihop!!

Helt enkelt en bra vecka. Nu väntar jag med spänning inför tentaresultat och jobbresultat. Jag ska belöna mig med en Iphone4. Just förtillfället lyssnar jag på hjältarna och saknar allt det där som hör till som bara fan. Hoppas att det händer någonting på den där fronten snart. Behöver dem. Även fast det var knappt två månader sedan sist.

RSS 2.0