LISTA


+ Fick G på pedagogik tentan
+ Är nere på det lägsta igen, nu kör vi!
+ Lyssnar alldeles för mycket på den här spellistan på spotify och den här låten på youtube... Men jag kan inte råför att han är typ världsbäst.
+ Om knappt en månad är det juldagen, den spenderas gladerligen på hugo ♥
+ Snart, snart, snart ska jag klicka hem Iphone4, min älskling, snart så!

- Tenta vecka ligger framför mig. Tenta i psykologi nästa onsdag, skjut mig?
- Får ont i magen av mjölk, attans!
- Biggest Loser Sverige är slut
- Min mobil ballar ur då och då
- Det är snö ute
- ... det är 14 minusgrader ute

LOVE
Fick lyssna till den här vackra låten idag när Sanna spelade den på piano. Kan ha varit bland det finaste som jag hört på länge. Underbart. Tillsammans med finalen på passet igår är det det bästa på hela veckan, hittils! ♥

PSYKOLOGI
Hejdå all fritid, alla myskvällar, alla tvprogram, alla vänner. Hej Psychology, the science of mind and behaviour... Kanske går det här vägen, kanske går det inte men jag gör mitt bästa. Jag läser och skriver, läser och skriver och så läser jag och skriver lite till. Samtidigt lyssnar jag på den här och dricker latte. Senare ska jag träna och läsa lite till.

PRATTenta torsdag och jag vaknade upp hos farmor efter alldeles för få timmars sömn. In i bilen och Karina körde bättre (säkrare) än jag trodde även fast min näsa tuchade framrutan då och då. Torsdag kvällen firade vi att en omtenta ska göras om en knapp månad och jag insåg snabbt att Harry's inte är mitt ställe att hänga på - iallafall inte än och jag ser inte fram emot tiden då Hugo är ett minne blott.
Resten av helgen försvann i gamla vanor och tankar men Molekylen gjorde det dom kunde för att lätta på stämningen och det var precis vad jag behövde! Tack för att ni är ni ♥

Ny kurs är på ingång och min 2,4 kg bok är påväg hem till mig. Psychology. The science of mind and behavior. På engelska (?!) Kommer verkligen att gå åt helvete men jag ska göra mitt bästa! En annan sak som jag insett är att September är en riktigt skön tjej som har en riktigt cool röst. Lyssna!! Annars tittar ni på Så mycket bättre på lördag, det bästa tv4 gjort efter Bonde söker fru.


true.


RSS 2.0