student vecka.

Hugoband - klart
Balklänning - klart
Utspringsklänning - klart
Skor till balen - klart
Skor till utspring - klart
Klänningar till studentveckan - klart
Smycken till balen - klart
Bra betyg - klart

Det som är kvar på min lista över vad jag behöver göra är att städa mitt rum grundligt innan jag får två inneboende i en och en halv vecka. Annars chillar jag mest, det är ganska gött det med. Helt plötsligt blev det sommar och var tog våren vägen? Nu är det veckan som vi längtat efter i snart tre år och ingen av oss förstår att det här händer på riktigt. Om två dagar kommer vi att gråta av lycka, glädje och några cider. På fredag är kvällen som vi hetsat om i allt för många månader och imorgon är det den första juni. Tio dagar kvar till utspring och just nu kommer jag inte bli lyckligare. Jag har de två bästa veckorna i mitt liv framför mig och jag vill aldrig att det här tar slut.

Jag vill alltid vara så lycklig som jag är nu. Det är vi som är värda det här, vi om några. Nu kör vi!


swedish love.Hon stannade till och en ilning for genom hela hennes kropp när hans hand tog resväskan ifrån henne. Hennes första instinkt var att dra åt sig väskan igen men hon insåg snabbt att hon inte skulle klara sig ändå, det var redan försent och det hade varit försent enda sedan hon bokade tågbiljetten som tog henne tillbaka till hennes tidigare liv.
Till honom, till hennes stora kärlek.


tjugotre dagar kvar.

11 skoldagar kvar och jag är mer än nöjd, men jag är stressad till tusen. Kan någon förstå när det började gå såhär fort? 23 dagar till mösspåtagning och snart är vi där, veckan och framför allt dagen som vi längtat till i över tre år. Om 32 dagar sitter vi och dricker champange, tågar upp för Drottninggatan och åker flak med världens finaste människor. Helt jävla sjukt.

Dittills har jag dock en jävla massa saker att göra;
- Läsa Den allvarsamma leken
- Redovisa Etik & Moral arbete
- Få tillbaka psyB uppgift och komplettera
- Få tillbaka psyA uppgift och komplettera
- Skriv klart resten på leksaksanalysen
- Göra klart Flytta hem ifrån-guiden och vi ska göra den bra Erika!
- Skriva klart min novell i texB
- Skriva och framföra ett studenttal
- Fördjupning i psyB


igång igen.

Ny design, inte för att jag blev speciellt nöjd men vad fan ska jag göra då? Kommer väl byta inom en vecka igen, det är lite så jag jobbar vet ni.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag tycker att nya spotify är en riktig rolig sak att sysselsätta sig med. Att kunna se in i människors privatliv mer och mer genom att se vad de lyssnar på för musik, inte illa pinkat.
Jag har sytt i helgen för att bara nämna det lite, jag sydde in ett par jeans och om en klänning som jag ska ha på studentveckan så nu är jag mer taggad än någonsin. Påtal om studentveckan, i fredags fann jag min champange frukost klänning, på BikBok för endast 149 riksdaler. Inte nådigt det där ite och ett extra plus är att den är så fin att jag vill äta upp den. En Carrie-klänning, inte den riktiga Carrie-klänningen för den hade jag tänkt att gifta mig i om jag någon gång får chansen, det ser ju inte ut som så...   
Iallafall! Den ser inte riktigt ut som på bilden men den är fin och extra fin med en jeansjacka till, jag menar det kommer ju vara kallt att sitta och sörpla äcklig champange klockan halv åtta på morgonen.
Ae, om man skulle ta tag i etiken så att Sasha inte blir arg på mig imöra. Och fortsätta med textA grejerna, fick ju tydligen jobba lite imorgon så Nicke jag sviker dig igen efter halv 2, så att du vet!

.le love


peppnings sms.

Sofia, tänk på hur BRA det kändes när du klarade spanskan.
Onödigt att plugga lite halvt och sen få ig.
Det är jobbigare att inte göra det och få ångest.
Tänk mösspåtagning, tänk bakisfrukost, utgångar.
Tänk vita klänningar, tåtar av glädje, flaket.
Vad ska du göra annars om du inte pluggar, se på tv?
Vi du känna, ae jag klarade det inte för att jag såg på tv.
Plugga. NU. Så kommer vi vara lyckligast i världen den 2 juni.

Det här smset fick jag i början av mars någon gång av Natalie
Varje gång jag har känt mig omotiverad och tänkt skita i att plugga har jag läst smset och blivit taggad. Nu läser jag smset när det går trögt med psykologi A uppgiften och ja, jag känner mig peppad att sitta uppe några timmar till för att bli klar med det!

saras idé igen.

Jag har hittat en utbildning som jag vill läsa. Humanistisk behandlingspedagog. I antagligen Norrköping eller Örebro, då bor jag hos dig Erika!
Jag är snart klar med min psykB analys.
Jag borde verkligen åka ner på stan och köpa den eventuella champange frukost klänningen.
Jag ska snart laga riktig fredags mysmat a lá 90-talet, korv och pomme står på dagens meny.
Jag vet verkligen inte hur jag ska få liv i min orgide igen.
Jag vill bli klar med psykA uppgiften, den kommer ta tid.

Takk.

RSS 2.0