den här veckan.

gör som min fina Natalie brukar göra på söndagskvällarna.

Den här veckn har jag inte tränat någonting. Jag har skrattat otroligt mycket. Jag har misslyckats på två redovisningar. Jag har blivit klar med några stora uppgifter i skolan. Jag har ätit världens godaste grillade kyckling. Jag har druckit vin. Suttit i ett badkar och pratat om framtiden. Planerat sommaren. Gått hem i regn. Fikat med min farmor. Ätit kebab. Varit nöjd med livet. Varit missnöjd med livet. Gråtit för framtiden. Gråtit över nuet. Lyssnat på bra musik. Blivit nöjd med ett arbete. Insett djupet i en fin låt. Saknat. Längtat. Promenerat i regn. Promenerat i solsken. Haft panik. Varit lugn. Dansat bort en natt på hugos dansgolv. Skrattat. Inte brytt mig om någon. Haft ångest telefonsamtal med Sara. Fått hem vår bok som vi har skrivit. Hälsat på mitt hjärta. Kramat om mitt hjärta och gråtit över mitt hjärta. Haft oroskänslor. Känt lycka. Varit glad. Tappat bort min plånbok. Hittat min plånbok. Fotograferat fina människor. Druckit kaffe. Längtat till kolmården. Lyssnat på en mans livserfarenheter. Velat uppleva så många saker. Skrattat. Drivit med andra. Inte varit indie. Inte velat vara indie. Skrattat.    

inga konstigheter här inte.

Millan fick choklad och Fuzzy i 19års gåva ifrån mig, brydde hon sig? Ae, inte om något, hon skrattade mest hela tiden. Vegitarianen grillade köttet och det fanns smultronvin till både höger och vänster när jag kikade runt bordet, och ja vi dricker det för vi är så jävla indie! Badkarssnack och ös till Håkan så var min kväll gjord. Helt klart.
En lång bussfärd med trasiga strumpbyxor, brydde jag mig? Ae, inte alls. Tappade bort plånboken på bussen, insåg det när jag stod i kön till hugo, vad gör jag då? Ringer 118 118 i hopp om att östgötatrafikens kundservice har öppet kvart över 11 en lördagkväll, hade dom det? Ae, inte vet jag, jag la på innan dom hann koppla mig. Fick för mig att åka hem när mitt körkort, bankkort och mina tuggummin var försvunna men Erika släpade bort mig till bussen igen när jag fick panik för lillens busskort var i pungen. Och där låg den, min fina pung bakom sätet med både körkort, bankkort, busskort och tuggummin kvar i.
- Jag ska ge dig dagens ros!! sa jag till busschauffören, brydde han sig? Ae, jag grät mest av lättnad och det gjorde ingenting att vi stod i kö i 40 minuter in igen. Lakritsshot till både mig och Erika, bara för att det är så jävla gott. Fick vi ner en tequila också innan hemfärd? Vet inte, jag betalade inte iallafall det är en sak som är säker.
Efter en åktur med en volvoraggare kom jag hem och åt äpple och läste tidningen och var helt klart nöjd.

Imorse vaknade jag med en vagel i ögat - allt är alltså som det brukar efter en kväll med Erika och Millan ♥

bilder kommer väl ... kanske

en indie fredag.

Ströget kebab, några redovisningar, hembakad pizza och sex and the city the movie på det så är min fredag fullbordad. Imorgon måste jag lära mig vad psykologiska perspektiv är för något och sedan åker jag buss till sörping för att supa och spela metal, kanske ska jag repa och dricka öl? Ae, sånt skit kan man ju inte göra om man är indie? Eller? Jag måste verkligen fråga någon som vet! Den stora frågan är ju mer, vill jag vara indie eller vill jag vara poppare? Det är så himla jobbigt att inte veta än. NI gör ju endå alltid bara narr av mig! Takk...

Ge mig lite mer sånt här igen så kan jag kanske bli nöjd.citerar grabben ovan; jag vill ju vara indie!
ae, så fan heller!


det finns inga ord.

Hon berättar för mig vad jag egentligen känner för jag vill inte känna efter,
för vi känner alltid samma sak.


100405:
I. Det finns inga avgrunder längre (det finns inga lyckliga poeter).
II. På onsdag ska jag gå ut på Baba Sonic. Sist jag var där var hela livet annorlunda. Det är så underligt hur allting kan förändras.
III. Jag vågar inte riktigt erkänna för mig själv att jag mår bra för om man tillåter sig själv att må bra så kan man gå sönder och jag vill verkligen inte gå sönder igen.


tankar och slutsatser.

; Kiwi är en riktigt smarrig frukt. Synd att jag inte har insett det förens nu, när jag är 18 år.
; Hur tänker döva?
; Ska jag våga skriva 10 juni, i min mössa än? Det kan ju bli fult..
; Varför finns det enbart fyra olika ögonfärger i världen?
; Hur kommer det sig att igår var det +14 grader och idag snö och +3 grader?
; De nya ungsbakade chipsen från OLW är inte alls lika goda som man tror innan man äter dem. 
; Hur får jag min orgide att blomma igen?
; 10 timmars sömn behöver jag en skoldag för att vara utvilad.
; Vad ska vi ens göra på psykologi seminariet nästa vecka?
; Varför valde jag ens psykologiB?
; Det är tydligen farligt att sitta närmre än 30 cm ifrån en lågenergi lampa. 
; Jag har hittat två alternativ till champange frukost-klänning. 
; Jag behöver en ljus jeansjacka. 
; Lördag. Grilla. Vin. Musik. Vänner. Hugo. Kärlek. Längtar. 
; 50 dagar kvar rill utspring. När började det gå såhär fort?
; Jag vill stanna tiden. 

top 3 universitet.


+ till -

Kör en Sara:

+ Anna fixade mina naglar idag, fint, micket fint po in siriansk oskild
+ Känner mig peppad och skriver rapport
+ Lindahls Stracciatella glass, Mmmm .. den bräcker nästan, nästan Smultrons hasselnöt
+ Imorgon ska jag pröva min test balklänning
+ 48 dagar kvar till studentveckan börjar
+ Johanna tog sitt körkort idag :) GRATTIS ♥

- Det förutspås att komma 2 dm snö imorgon, tror jag det? Nae
- Handteringen av odöda är utläst. Jag som tyckte att den var så bra!
- 48 dagar kvar till studentveckan börjarbecause the night belongs to lovers

this is it.

Insåg ganska snabbt att klänningen som jag beställt från H&M inte passade bra som utspringsklänning när jag prövade den i butik, passade inte alls bra. Tänk på boken nu, tänk på boken! sa Sara när jag blev besviken och stressad över någonting som jag har haft klart i snart en månad. Skulle tvingade Sara igenom alla fyra köpcentrum men vi hann till den andra butiken innan den hängde där. This is it-klänningen. Den är fin, jävligt fin!
Sara fann sin this is it-klänning also inne på JC, chiffong. Nöjda var vi allafall och två this is it-klänningar rikare, nu är det bara skor som fattas ... och väska till balen ... och skor till balen ... och man till balen ...
Men det löser sig!

Här är en bild på godingen. En jätte ljusrosa dröm.  såntdär nödvändigt skit.

54 dagar tills mösspåtagning. Nu kör vi!

Lämna in reportage
Skriva om krönikan
Läs: Den allvarsamma leken
Läs: Hantering av odöda
Vem är jag? tal
Lyrik uppgift
Ungdomstext

Rest - Leksaksanalys
Flytta hemifrån-guide
Eget företag

Fördjupning om minnet
Etik och moralfrågor
Etikprojekt
Skicka in boken
Rapporten


jag vet att du gav mig all din kärlek.

Någon gång i framtiden ska jag sätta dig i min bil. Du ska få sitta i framsätet och välja vilken musik som ska spelas. Om du inte vet vilken musik du tycker om ska jag tala om för dig att den här låten är din låt, den här låten tycker du om och honom håller du kär. 
Jag ska köra bilen fram längs vägarna, in i skogarna och upp och ned i landet för din skull. Vi ska besöka alla platser som du varit på och jag ska hjälpa dig att minnas allt du gjort i ditt liv. Det du inte minns ska jag tala om för dig och även om du glömmer bort det ska jag berätta det om och om igen.  
Vi ska besöka din barndomsgård och din första lägenhet. Vi ska äta mat som du älskar och dricka Fanta enbart för att det är din favoritläsk. Vi ska träffa alla dina vänner och hela din släkt och vi ska hjälpas åt att minnas ditt liv tillsammans.
För vi måste, det går inte utan dig. 
Vi ska hjälpa dig att minnas hela ditt liv tills du kommer tillbaka till oss igen. ♥  

och vad jag älskar våra nätter.

Hets. Klockan kvart i 10 ringde jag till Sara och sa att jag mådde illa. Jag var mätt, mätt på mat, marängswiss och vin. Kan man vara mätt på livet? Igår levde jag fullt ut och jag brydde mig inte om NÅGON. Det är så det ska vara när man dansar själv på Terassen när ens vänner tjillar i sofforna och hela livet är ett disco.
Jag beställde drink även fast jag inte hade pengar men vad skulle jag göra då?! Det var ju faktiskt månadens drink... Och jag ramlade in på nåt diskotek, och sen ramla jag ut, såvitt jag vet. Hugo. Otten. Hugo. Otten. Hugo och jag mådde bra, alltid lika bra.
Hetsade på en buss någonstans och såg Sara på Ottens stora dansgolv. Sara + Otten = ?!?  Vad fan hände? Vi var glada och vi var goa och vi dummade oss mot allt och alla men brydde vi oss? Inte om något!
Två kärleksbekymmer på en och samma kväll och jag vet att jag inte ska lägga mig i men livet är för kort för att ångra sig. Som vårt studentmotto: Livet är för kort för att ta det på allvar. HELT RÄTT!
J gjorde som man ska göra, dumpa den ena och ta nästa på dirren. Klart hon ska, hon fyller ju faktiskt år!
Ett sår på min arm och vad fan hände där? Strumpisarna gick sönder såfort jag fick stämpel på hugo men det gör inget för jag bryr mig inte om matriella saker. Nejnej, tjejen som börjar tjuta när mobilen försvann och återfanns i baren. Tack till dig som lämnade in den, inte för att den är speciellt värdefull men endå, tack.  
Nu ska jag gå till farmor och äta middag. Gott.
Hej.

Elin drog klockrenaste igår: - Kom nu tjejer, jag såg precis en kille gå in på dansgolvet med två tjejer, TVÅ! Det är fan inte okej, INTE OKEJ! Kom nu!!
Vad skulle vi göra då? Det var ju bara att följa efter!
ps. Erika+Johanna+Sara, tisdag? Halvars? ♥

längesen vi sågs.

Ibland dör jag lite grann, när din tunga halkar på en bokstav i mitt namn.


RSS 2.0